can25 nişaım geldi ama bunun azı çogu oluyomu adet oluyor gibiyim. ufak ufak sancılrımda başladı. elim ayagım titriyo resmen. cok kan gelmesi normalmi yoksa acile mi gitsem. devlete giiyorum yanlız.
Emine_pektas01 can25 çok gecmıs olsun canım bende hemen gitmelisin çok kan gelmesi normal degıl çünkü bende bir düşük yaşadım aşırı kan geldı adet olmustum gıbı ve bebegım düştü inşallah bi sorun yoktur senınkı ama yıne görünmende fayda var canım
gullokumum can25 doğum başlamış canım benimde ilk bebegimde öyle olmuştu sancı çoğalsın die beklemistim az kalsın bebegimi tehlikeye atiyodum bekleme git hemen. Hayirli haberlerle dön inşallah🌸
emirtosveannesi can25 doktorum damla şeklinde gelebilir ama adet gibi olursa hemen gel demişti acile gidin direk
Elisanne can25 Doğum başlamış doğum nişanı bebiş geliyor hayırlısı ile gelsin inşallah hemen gitmelisiniz 🌸
Emine_pektas01 can25 pardon ben haftanızı bilmiyordum doğum başlamıştır o zaman beklemeden gidin inşallah hayırlı sağlıklı kucağınıza almak nasip etsin inşallah Rabbim
can25 Emine_pektas01 saol canim taburcu ettiler. sanciların henuz 5 dk bir degil dedi ara ara vuruyor.
can25 emirtosveannesi gittim taburcu etti açıklık yok dedi 5 dk bir sancinda yok dedi ara ara vuruyor fakat. belki aksama yarina anca olur. catala soktular beni canım yandı.