Merhaba kızlar anlatma sırası bende sanırım. 1 aralık aksamı idrarımı yaptıktan sonra hafif sızıntı seklinde su geldi 39+4 oldugu icin bekliyoduk artık emin olamasamda su gelişi oldugundan hastaneye gidelim dedik acile gittik ve o gece herhangi bi açıklık vs görülmedi doktor eve gönderdi. Ertesi gün aksam esimle market alısverisi yaptık ve eve dönerken yine aynı sekilde su geldiğini hissettim az az geliyordu ama 10 saniyede bir devamlı gelmeye basladı ben anladım hemen eve gidelim temiz biseyler giyip hastaneye gidelim dedim eve geldiğimde ise hala akmaya devam ediyodu çamaşırımı indirdiğimde ise pembemsi bi su oldugunu gördüm kanlı gibiydi ve cok korktum ilk gebeliğim oldugu icin hiçbi fikrim yoktu bebeğime bişey oldu sandım ve ağlaya ağlaya bi panikle hastaneye gittik tam hastanenin önünde arabadan indim ve bardaktan boşalırcasına bianda bütün kıyafetim su oldu o kadar hızlı geliyodu ki artık ben iyice panik oldum muayene ettiler hemen yatıs yapıldı 2 cm açıklık varmış her neyse ilk baslarda sancım yoktu ama hala serviste bile suyum gelmeye devam ediyodu bikaç saat sonra sancılarım gelip gitmeye başladı gelen giden hemsireler acılmama bakıyor hicbiri bişey söylemiyor o kadar korkuyordum ki perinatoloji takipli oldugum icin yanıma kimseyide almadılar neyle karsılasacağımı bilmiyordum ve sürekli ağlıyordum gece 2 de suni sancı verildi o kadar şiddetliydi ki dayanamıyordum nerdeyse hemsireyi cagırdım ben yapamıycsm kesin suni sancıyı dedim hemsire biraz dinleneyim diye kesti sancıyı kendi sancımla ilerledik bikac saat. sabah 7 oldu ve açılmam henüz 4 cm idi o kadar yavas ilerliyodu ki hiç böyle olacağını tahmin etmedim cünkü hamileliğim boyunca egzersizdir yürüyüştür son haftama kadar aksatmadan hep yaptım açılma olması için pilates hareketleri vs ama yinede olmadı artık sabah 9 da nöbetçi doktorlar geldi ve bikac kere muayene ettikten sonra acılmam 5 cmdi hala cok yavas ilerlediğini ilk dogumum oldugu icin baya uzun süreceğini fakat nst de bebeğin kalp atışlarında düşüş oldugunu o yüzden normal dogumu kaldıramayabilir veya dogumda oksijensiz kalabileceğini söyledi ve seçim senin sezeryan da önerebilirim dedi. Ben kalp atışlarında düşüş olmasından dolayı kaldıramayacağını duyar duymaz zaten tamam dedim kendim de geceden beri epeyce yorulmuştum ve biran önce bebeğimi öyle ya da böyle kucağıma almak istiyordum kabul ettim 3 aralık saat 10.19 da bebeğimle kavuştuk çok şükür. Hala benim bi kızım olduguna inanamıyorum o kadar güzel bi duygu ki. Tek kızdıgım nokta dogum yaptıgım hastane ankara şehir hastanesi ydi gece boyunca boşu boşuna sancı çektirdiler bana diye çok kızdım ama hayırlısı böyleymiş çok şükür kızım yanımda. Allah isteyen herkese nasip etsin. 3 aralık sabah oldu dogum fakat biz hala hastanedeyiz bebeğimin sarılığı biraz yüksek çıktı ışın tedavisi verilmesi gerektiğini söylediler insallah bu gece son gecemiz olur sabah taburcu oluruz. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepinize kolay ve sağlıklı dogumlar nasip etsin. 😍😍😍Biraz uzun oldu kusura bakmayın.