Denizahsen Durum2020_ sabahtan sizde gidebilirsiniz ya da eşin gitsin onlar sizi arar GP için randevu verir, aklına takılan bir şey olursa yaz canım kullanıcı adımı unutma istediğin zaman yaz, burda Allah a emanet hamilelik yaşıyoruz valla
Durum2020_ Denizahsen çok sağol canım sen de aynı şekil konuşuruz inşallah yine sağlıkla gelsinler miniklerimiz ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
Durum2020_ RabiaMirze çok sağol canım ya inan elimde değil yapım gereği o kadar panik biriyim ki 😔🙏🙏🙏
funnymummy Durum2020_ bende ingilteredeyim canım geçen hafta 6+6 iken gittim şükür göründü vajinal ultrasonla bakmadılar mı sana genelde öyle yapıyorlar haftası küçük olduğu için stres yapma belki de geç döllenme olmuştur benim de 1 düşük 1 ölü doğumum var erken haftada o yüzden beni sıkı takip etmek istiyorlar zaten sende durumunu biraz abartarak anlat yoksa hiçbirşey yapmıyorlar bide gp ile iletişime hiç geçme direkt maternity ara daha faydalı
Durum2020_ funnymummy çok sağol canım sen nerde yaşıyorsun london mı tamam canım aynen öyle yapacam çok sağolun maalesef buranın sıstemı berbat 😭😭😭 Türkiye’mi çok arıyorum özellikle sağlıkta Allahım Türk doktorlarımıza zeval vermesin 🙏❤️
Durum2020_ funnymummy vajinal ultrasonla baktılar canım bir ölçüm yapmışlar yazıyor size attığım çeviride ama sanırım o küçücük🥺 çok üzüldüm canım sağlıkla gelsin kucaklarımıza inşallah yavrularımız ❤️🙏🙏
funnymummy Durum2020_ aynen öyle canları ne zaman isterse müdahale ediyorlar işte Rabbim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın şimdi de herşeyi yapalım diye uğraşıyorlar umarım herşey yolunda gider peterboroughdayım bende canım
funnymummy Durum2020_ ya canım üzülme geç döllenmedir belki bilmiyorum ölçümden de pek anlamadığım için yorum yapamıyorum moralini yüksek tut
Durum2020_ funnymummy çok sağol canım hayırlısı bakalım beklemekten başka çare maalesef yok konuşuyoruz inşallah yine 🙏☺️
Zynp-1 Canım sakin ol öncelikle daha yeni gebesin bu zamanlarda kese zaten çok zor görülüyor :) bende 5+1 de gittiğim de doktor görmem çok zor demişti alttan baktı minicik gördü