Mrv_123_bg Kubraaaslan ileri hareketli olan hizli ve yavas olarak ikiye ayrılmış. Hizli ileri biraz az 9 cikmis
Aslaninannesi01 Kubraaaslan 9 yazan hem toplam sperm sayısı düşük hem ileri hareketlisi hemde bakteri varmış doktorla görüştünüz mü ayrıca morfoloji de düşük
Sureyya1 Kubraaaslan degerler biraz dusuk sperm sayisi dusuk morfoloji sonucu hesaplanmamis onemli, ileri hareketlide dusuk
Meliko Kubraaaslan a+ b nin 32 den büyük olması lazım 9+27: 36 yapıyor yani iyi belki hızlı ileriyi artırmak için takviye verilebilir proxeed öneririm işe yarıyor
Aslaninannesi01 Kubraaaslan motilite yazan yer yıkama sonrası kalani gösteriyor ml de 3 milyon sperm kalms toplam 1.6 ml sperm varms yani yıkama sonrası 5 milyona yakın bir sperm kalıyor onunda %33 ileri hareketli oda malesef çok düşük bir rakam
Kubraaaslan Aslaninannesi01 Kadın doğum doktoru baktı öyle bakteri falan bişi demedi ilaç başladı işte klomen bunu kullan bakıcaz dedi
Moonlight- Kafanıza takmayın hiç benim eşimin hız ileri 0 dı , morfoloji bozuktu, mükemmel bir ilaç kullandı ve hemen gebe kaldım . İlaç ismi proxeed plus merak eden olursa eğer
Moonlight- Bussuusu evet evet doktorum varikosel olduğu için bırakmasın dedi, o yüzden 3 aya tamamladı kutuyu
Kubraaaslan Meliko Klomen verdi suanlik yumurtlama gununu takip edin dedi ya benim oluyo ama durmuyo 1 aylikken dusuyo simdi benden pihti icin de kan aldi ona da bakcak
Meliko Kubraaaslan polikistik over tarzı bi rahatzılığın varsa klomen yerine femara öneririm klomen pek bi cacığa yaramıyor yumurtaların istenilen düzeyde büyümüyor olabilir klomen kullanıp adetinizin 11. Günü kadın doğum muayenesi olmanız gerekir ki yumurtanız istenilen kadar büyüme sağlıyormu
Kubraaaslan Meliko Bana degil de esime verdi biraz yanlis anlatmisim . Pcosum var malesef femera kullandim buyudu catladi ama olusmadi malesef iki tanesi de kendiliginden olup dusuverdi