mjgnylmz-21 Hamisler beyin damarı tıkanık olan varmı yada cevresinde olsn varmi bi sıkıntı yaşıyormusunuz
Nurbade mjgnylmz-21 geçmiş olsun tansiyon problemi mi vardı,bilgim yok üste çıkar görülür İnşAllah 🙏🏻
sunmomy bunu neden sordunuz ve nasıl anladınız? benimde sol kulağımda sürekli nabız sesi geliyor internetten araştırdım beyinle alakalı yazıyor ya da tansiyon… Bende doktoruma soracagım haftaya
Blgetemrr sunmomy benim de bi uğultu var sessiz yerde oluyor doktoruna sorarsan bana da haber verir misin
elif131 Eşimde vardı konuşmasına kadar yansımıştı hareketlerinde azalma olmuştu ileri yaşlarda oldumu felce kadar gidiyormuş ALLAH korusun kan sulandırıcı ilaçlarla tedavi etmişti doktoru çok şükür düzeldi
mjgnylmz-21 elif131 bnde kan sulandirici kulaniyorum hamilelikte acaba kotulesirmi diye endise ediyorum
Nurbade mjgnylmz-21 bende kan sulandırıcı kullanıyorum pıhtılaşma gebelikte artıyormuş her ay tahlil yapılıyor d dimer testi diye ona göre doz ayarlanıyor
elif131 Çok şükür eşimin ilaçları bittikten sonra birdaha tekrar etmedi inşallah sizinde tekrar etmez