Minigim38 43 günlük bebeğim sadecee geceleri aynı saatte göğsümü emmek istemiyor gece 11 den sonra. Gündüz hiçbir sorun yok ama gece ne oluyorsa emiyor ama göğsüm ağzında ağlıyor. Gazı falanda yok 1 haftadır böyle başına gelen var mı 😔
KKTCHatiralari Minigim38 atak 4. Ay gibi başlar atak değildir burun tıkanıklığı gaz sancısı sütün az gelmesi ememesi uykusuzluk vs olabilir
Nurdanb Minigim38 gazdır o anda önce kaldırın üstten cikar muhakkak azds olsa yeni emmeye basladiginda yada daha emmeden dogrudan öyleyse bagirsakta birikmistir masaj yapin zamanla atlatir bizde de olmustu
Zumzugukodummuzzingillatirim KKTCHatiralari harikka haftakara bir bakin dilerseniz 4. Aydan oncede her ay mutlaka atak var.
Nurdanb Minigim38 kolik olabilir mi acaba genelde aynı saatlerde özellikle aksam oluyormus emzirirken beyaz gürültü açıp deneyin bir de
Zumzugukodummuzzingillatirim Minigim38 atak olabilir ama sadece gicikta olabilir… birde uyku belirtilerini gec farkettiginiz icin dalmakta zorluk cekiyor olabilir biraz daha erken yatirmayi deneyin bakalim…
Minigim38 Zumzugukodummuzzingillatirim normalde 10 da başlıyorum uyutmaya gece 3:30 a kadar uyumuyor. Belki dediğimiz gibi uykuya dalmakta zorlanıyor
Zumzugukodummuzzingillatirim Minigim38 uyku belirtilerini daha erken farketmeye calisin o halde. Benin kizimda 4 aylik ne zaman uykuya gec yatirsam meme almıyor cildiriyor. Agzinda meme , meme aramaya devam ediyir 😂 gectiginde tabi ama gecmediyse gayet normal
Nurdanb Minigim38 belki büyüdükce pik noktaya ulaşıp sona erecektir siz beyaz gürültüyü deneyin mutlaka bende benzer yaşadım oluyorda hala hatta o ses ve masaj rahatlatıyor. Masaji önce yanlardan ortaya sonra aşağı sonra soldan sağa süpürür gibi sonra sagsan asagi bide bacak indirip kaldirma haraketleri bu şekilde faydasını görüyorum.
Zumzugukodummuzzingillatirim Minigim38 cocugunuzu iyi takip edip tanirsaniz bu problem yasanmaz , ben basta uyku sinyallerini anlamıyordum simdi bakiyorum uykusu geldi alip alt ac kitap oku iki eee bazen emmek bile istemeden uyuyor