ParildayanYildiz gk123 evet gerçekten şuan çok uygun bencede bende oda takımı alıcam aynı çekmeceli yatak şifonyer 3 kapaklı dolap yataşı ve uyku seti hediye gönderecekler 10.750 bu zamanda çok uygun bencede
ParildayanYildiz Mirza321 ben bu takımı beğendim canım bugün sipariş vericem ya kötü yorum da yok inşaAllah sıkıntısız gelir
Mirza321 ParildayanYildiz dolap ve sifonyer benim beğendiğimiz aynisi😅 ama yatak başka bi tane begendim o da özel tasarimmis 19 bin dedi ucune😑
ParildayanYildiz Mavi11 sen hangi şehirden aldın canım benimki uzak şehir olduğundan aklım kalıyodu da ya
Mavi11 ParildayanYildiz ben almadım arkadadım aldı mardine getirdiler ve uzun sürdü gelmesi 45 gün kadar
ParildayanYildiz Deryaa2634 gülerek kullanın canım çok sevindim inşallah benimki de güzel sıkıntısız gelir
elifcicek_07 ParildayanYildiz iyi cesaret edip alabiliyorsunuz. İki gün sonra bir sorun çıksa uğraştırmadan yardımcı olurlar mı acaba?
ParildayanYildiz elifcicek_07 bende emin olmak için burda soruyorum zaten henüz olumsuz bir yorum görmedim uzun zamandır araştırıyorum inşaAllah bir sorun yaşamam
Merveokan ParildayanYildiz ben aldım oglum için instagram üzerinden sipariş verdim bir ay gibi bi süre de geldi kurulumunu yaptılar eksiksizdi hersey
Merveokan ParildayanYildiz amin canım yani alalı baya oldu ve ilgililer de yazdığın zaman cevap alabiliyorsun her şekil yardımcı oluyorlar
ParildayanYildiz Melkee anladım canım şuan öyle yok galiba orda babyciden sipariş verdim bakalım inşallah güzel gelir