1erkekkannesiiii Meri11 bebek yağı ve losyonu unıbaby Pişik kremi sudocrem Çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı unibaby Şampuan olarak dalin ve Eyüp Sabri tuncel Canım tercih meselesi tamamen temiz içerik tamamen doğal ürünler de tabiki var ama ben memnun kalmadım green clean dalan vs granül sabunlar deterjanlar mesela aldım çok öneriliyor diye ama çamaşırları keçe gibi yaptı maalesef deneye deneye memnun kaldığım ürünler şimdilik bunlar
usenmedimyaptimbirvelet Meri11 baby’s Green almayı düşünüyorum şampuan olarak da bübchen veya mustela
Drdane0502 Meri11 Araştırmalarım sonucunda Ecowell aldım ben şampuan losyon pişik kremi içeriği temiz doğal.. Deterjan olarakta bays green aldım
Esmay Meri11 yok almadım canım gerek yok bence deterjanlar zaten mis gbi yapıyor yumisaticilarda illaki katkı kimyasal oluyor
Mrv_123_bg Meri11 sampuan mustelanin disindakiler bizde konak yapti. Careyi mustela da buldum cok iyi
Babyozi21 Meri11 şampuan mustela bebek yağı mustela pişik kremi mustela ıyı degıl ılk oğlum mecbur suda krem ile büyütmüştüm şimdi badger dıye bı marka var onun pişik keemını akıtan kimyalsal ve derı inceltıgı yok içinde yumuşatıcı kullanmam cilt tahrısıne bıle sebep vereyor yeşil anne var ınternette green Mom onum bebek deterjanı içinde katkı olmayan tek marka dönem dönem ındurıme görüyor zaten konsantre formda bı damla bıle mınıcık yetiyor ve 2 litresi saba 1 sene gıder
ayysnrr Tamamen doğal içerikli arıyorsanız rahiki mahtum markasını araştırmanızı öneririm maddi olarakta piyasadaki doğal ürünlerden daha uygun kanaatimce
Edafmo Meri11 şampuan,yağ,losyon ve biberon emzik temizleyiciyi babyme organik serisinden aldım. İçeriği tertemiz ve temiz içerikli diğer markaalra göre uygun fiyatlı
Edafmo Meri11 pişik kremi almadım henüz ama ebebekteki penetanı yada weledayı düşünüyorum. Deterjanı da ebebekten babyme sıvı deterjan aldım
berceste5155 Meri11 ben kızıma rahiki mahtum ürünlerini kullanıyorum memnunum da araştırmanızı öneririm temiz içerikli
Busraaaa35 Meri11 şampuan ve deterjan babys green Losyon, yağ,pişik kremi iva natura Biberon temizleyici green clean