menessare Telefonda video izlerken videoda aniden fare çıktı ekrana bende sıçradım telefon elimden düştü korkuyu kalbimde hissettim :KK43: bebeğime bşsey oldu mu diye panikledim İnşallah bşsey olmamıştır 5+6 dayım . Böyle Korkuyla bebeğine bisey olan var mı
Aaaysee menessare tam o haftalar da kuzenim kapıdan girerken korkutmuştu beni baya sıçradım yani bir sey olmadı çok şükür sende de olmamıştır canım kalbini ferah tut
yanlisanlamaama menessare beni kedim korkutmuştu uyurken üstüme atladı 😂 hiç bir şey olmadı sizin de olmamıştır inşallah korkmayın 🌸
Mavidunyamm menessare ben hamileyken asansördeydim ( tek başıma ) asansörün halatı koptu ve 1. Kattan 0 a düştüm 😔 düşün yani o anki korkumu…. Allah’a şükür hicbisey olmadı sende korkma canım inşallah bişey olmaz
menessare aysenur204 Gulsengulsen cok sağolun… yani bilerek yapmadım sonuçta ama insan vicdan azabı cekiyo keske bakmasaydım falan diye :( Allah yavrularımızı korusun
menessare Aaaysee Law55 yanlisanlamaama Teşekkür ederim kızlar gebelik yeni olduğu icin insan pimpirikleniyor . Rabbim korusun inşallah elimden geleni yapıyorum dikkat ediyorum gerisini Rabbim bilir ona emanet 🙏
Law55 Ben de 8 haftalıkken sokak köpeği havlayarak üstüme koşmuştu çığlık attım sağolsun yoldan geçen biri köpeği uzaklaştırdı o kadar çok korkmuştum ki 1 saat karnım ağrıdı ama çok şükür birşey olmadı korkmayın Allah’ın izniyle birşey olmamıştır
menessare Mavidunyamm Çok geçmiş olsun. Rabbim koruyunca koruyor demekki benim bebeğimde sağlıkla gelir inşallah ❤️
white_flower menessare fare çıktı karşıma hopladim korkudan bende sonradan birşey olur bebeğime diye çok korktum internetten bakmıştım birşey olmuyormuş içiniz rahat olsun