waldorfb Oslemasel Allah herkese nasip etsin böyle doğumu, benimde ilk doğumum böyleydi umarım ikincisi de öyle olur 💜
Oslemasel Elifmelis45 bende 1 hafta boyunca 3 cmlik açıklık vardı, yatış yapmadım imzayla çıktım. Yatsaydım suniyle doğurtacakalrdı
Elifmelis45 Oslemasel ilk dogumumda hiç açılmam sancim yoktu 41 haftalikken suni sanciyla doğum yaptım ama bu hamileligimde çok ağrı hissediyorum yürüyemiyorum bile her hamilelik bir değil demek ki inşallah acilmam vardr
Sibeldamla Suni samcı çok fena malesef ama su gelince normal doğum istiyosan mecbur suni başlıyorlar. Ben de mahvolanlardanım. Şimdi 2.hamileliğim 36+1 beklemedeyim
melegimmm_ 91mer doktoruma sordum da yapacak doğal bişeyler var mı diye yok hiç bir şey yapma dedi bende anlamadım🤷♀️
marnus melegimmm_ ben yaptım bugün canım normal doğum. Ananas yedım youtubedakı vıdeoyu yaptım actıvatıng labour😂gece sancı başladı
Medine1008 marnus bende 2 gündür o videoyu açıp yapiyrom bugün hatta 3 4 kez yaptım ama tık yok ☹️ 40+5 im yarın kontrolüm var , bana da dua edin kızlar açılmam olsun normal doğum yapaym hayırlısıyla 🤲