Clostiridium Odayı ne zaman ayirmaliyim kızlar. Şuan bizi le aynı odada. Şubatta bebek doğacak. Başka odaya koymak da vicdanımı sızlatıyor nedense…
yabansena Clostiridium bebek doğmadan ayırın ayıracaksanız. Bebek doğduğunda hırçınlaşabilir. Bebek doğduktan sonra düzeni hiç değişmesin.
Tiiffany Clostiridium geç bile kalmıssınız keşke daha önce ayırsaydınız. Ne kdr erken o kdr iyi olur cocuk için daha sonra alısması gercekten cok zor olur.1 yas kendi odasında dursa bebek sizle dursa bu sefer size zor olacak. Ama bi süre soyle yapabılırsınız. 1 yasın odasını ayırın yeni doğan bebegide alıp cocuklarla aynı odada yatmanız size daha kolaylık saglar diye düşünüyorum öteki türlü kıskanclık hırcınlık olabilir
white_flower Clostiridium Benim kızım 2 yas 8 ay olana kadar yanımda yattı Nisan da ikinci doğum olacaktı doğumdan 15 gün önce ayırdım oda yaptım kızıma eğer kardeşi doğduktan sonra ayirmis olsaydım daha çok kiskanacakti odadan atmış gibi dusunecekti sizde ayırın odasına alışsın sizin için çok iyi olur
ryhnlrm Benim oğlum ve kızım arasında 3 yaş olacak. Ve oğlum herşeyi idrak ettiği bir dönemde olacağı için ayırmayı düşünmüyorum. Çocuklarla aynı odada 1.5 yıl daha kalırız. Sonra ikisini birlikte ayırırım diye düşünüyorum
Yesimmm93 ryhnlrm benım oğlum 4 yaşında kendı odası var ama her gece itinayla bizim odaya gider ve birlikte yatarız büyük ihtımal 7,5 ay sonra kardeşi doğduğunda toplu yatıyor olacağız 😂😂😂
ryhnlrm Yesimmm93 bizim de öyle :) odası var ama bizimle uyumak istiyor. Biz de onunla istiyoruz açıkçası çocuklarımız yaşları büyüyünce böyle istekleri olmayacak sonuçta onlar küçükken ne kadar vakit geçirsek kârdır :)
Yesimmm93 ryhnlrm hahah 😂😂 ilk defa benımle aynı düşünceye sahip bir ebeveynle karşılaştım.Aynen sizin gibi düşünüyorum zaman çok hızlı yarın bir gün biz istesekte onlar bizimle uyumycak zaten şimdiden o güzel kokularıyla uyumanın değerini bilmek gerek