Rabia04_09 sedaLL Doğum konusunda mı yoksa ilk bebeğiniz daha küçük olduğu için mi endişeniz? Bende tam doğumdan 1 sene sonra hamile kaldım şu an 15 haftalık hamileyim korkmalı mıyım bende bilmiyorum 🫢😅
Tbsra95 sedaLL hayrlı olsun bebeğin bir yıl sıkıntı biraz çekersin ams sonra arkadas olurlar keske diyorum hemen hamile kalsaydım kızımın bi kardeşi olsaydı
Merveerva sedaLL benimde bir yaşında kızım 13 haftalık hamileyim beni neler bekliyo bilmiyorum sürekli düşünüyorum ama Rabbim bir kolaylığını verir inşallah
sedaLL Rabia04_09 genel olarak kafamda çok soru işareti var. Hamilelik süreci bebekle nasıl olacak? Doğduktan sonra yetişebilecek miyim vs vs çok karmaşığım 🥹
sedaLL Tbsra95 çok teşekkürler. Evet o konuda ben de seviniyorum çünkü bebeğim yanında akranı olunca çok mutlu vakit geçiriyor paylaşımı artar diye düşünüyorum
Ikicocukannesi32 Bende bebeğim 14 Aylıkken 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim şuan oğlum 20 aylık 70 gün kaldı doğuma bakalım oğlum da kızım 29 aylıkken doğmuştu ama hiç zorlanmamistim kızım usluydu çünkü oğlum yaramaz bir oğlan daha geliyor bakalım nasıl olacak
sedaLL Ikicocukannesi32 benim de bir yaşında bebeğim erkek ve çok aktif sürekli yapışığız Allahtan kolaylık diliyorum
sedaLL Merveerva inşallah çünkü oğlum çok aktif ve zor bir çocuk. 24 saat paçamda geziyor. Şimdiden bulantı falan var Allah yardımcım olsun
sedefyrs1101 Bende bebeğim 8 aylıkken hamile kaldım şuan 16 aylık oğlum, diğeri de eli kulağında gelcek İnşAllah. Rabbim yardım eder İnşAllah ilk 1 sene zorlaniriz sonra rahatlarız diye düşünüyorum. Rabbim herkese kolaylık versin 🤲