ferdabasaran06 Kızlar nisan ortası gibi doğum görünüyor hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde temmuza kadar kilo vermem lazım düğünümüz var 😂 bu sürede en fazla kaç kilo verebilirim acaba yoksa lohusa pijamamla katılıcam😂😂
Momsy410 ferdabasaran06 😄 ayniyiz birebir. Benim de dogumum nisan ortasi temmuz sonu dugunumuz var canim. Kac kilo aldin?
Yarenylmz ferdabasaran06 doğumda ve emzirirken kolayca veriliyor diyolar ama inanmıyorum ben de nisan ortası doğurucam 😭😋
Nsrn1 ferdabasaran06 emzirirken dirayetli olur nefsine yenilmezsen çok kısa sürede epey bir kilo verebilirsin. Benim diyetisyenim artık hazırım diyete başlayalım diyeceğim günü bekliyor 😄 oğlum tam 3 aylık oluyor yarın. Aklımaa gelmişken mesaj atayım da listemi hazırlasın başlayayım ben de artık diyetime 😅
ferdabasaran06 Momsy410 şu an aynıyım kilo almadım ama ben 15 ay sonra tekrar hamile kaldığım için daha önce ki doğumun kiloları duruyor inşallah daha fazla almam 😭😭
Momsy410 ferdabasaran06 temmuza kadar da zor verilir umarim ben hic dusunmemistim 🥲🥲 ben bi de 3 kilo aldim bile.
Mommyustn Aynı zamanda doğurucaz sanırım 😅 bi 10 kg verilebilir temmuza kadar benim danışanlarım veriyor yani ben de diyetisyen olarak örnek olmayı planlıyorum 😅😂
denizarenmom ferdabasaran06 benim dogumda mart sonu nisan basi 6 kilo verip 2 kilo aldim simdilik umarim boyle gider
Zumzugukodummuzzingillatirim ferdabasaran06 emzirmeye uygun diyetler uygulayan diyetisyenle gorusun derim. 20 kiloya kadar veren var 2 3 ayda