Sererva Kızlar selammmm 22+3 günlük hamileyim kendinizi nasıl hissediyorsunuz, ağrınız sızınız var mı ? Benım sol göğsüm ve sol kolumda ağrı var sizdede oluyor mu hiç böyle…
Melisasak145 Sererva bizde bugün tam 22 haftalık olduk benimde sol bacağımda ağır var hıc geçmiyor yürürken bazen kramp girip topalladigimda oluyor kalcamda açıyor nedne bilmiyorum çocuk çok hareketli hiç durmuyor plesentam da aşağıda korkutuyor beni
Kayaozge Sererva Bizde 22+6 olduk bende de sol böbrek ağrısı oluyor bir de arada kasık ağrısı Allah yardımcımız olsun
Sererva Melisasak145 aynen benımde sol bacak ağrım ve kalça ağrım var çocugu sürekli aşağı kısımlarsa hissediyorum bide
Kayaozge Sererva Aslında benim bir gün sağım bir gün solum ağrıyor ama dün sol tarafım daha çok ağrı yaptı
zulalkus Benim de 22+1 maşallah iyi girdik bu haftaya. Bu ağrılar zaman zaman artıyor zaman zaman azalıyor bence şu an yok ama geçmişte çok olduğu da oldu. Dişimizi sıkıp geçmesini bekleyeceğiz :)
Sererva zulalkus inşallah ya🙏🙏hamilelikten önceli ağrışar hamilelikte dahada çok bastırıyor neyse çoğu bitti azı kaldı diyelim😍