Ceylanceri Arkadaşlar son 3 aydır çok şiddetli öksürüyorum ilaçda kullanamıyorum benege zarar verir diyr sizde kesemde yada bebekye bi sorun çıkarır mı? Kesemi yaşlandırır mı ? Üst ğste 4 kez hastalandım çok kötü durumdayım bapışıklığım kalmadı ikizlere hamileym bide kızım var oda ben gibi bunara hep hastayz 21. Haftaym
Dark Ceylanceri sanmıyorum ama tedavi olun doktorunuz size uygun ilaç verecektir. Ben covid olmustum çok oksurdum bişey olmadı ama ilaç kullandim
Duyulurum Ceylanceri çok geçmiş olsun, umarım bir an önce geçer rahatsızlığınız. Bebeğin doğumu, suyu öksürükle tabi ki bağlantılı olamaz. Ama yine de dikkat edin kullanabileceğiniz ilaçları kullananın, takviye almayı ihmal etmeyin
yagmur089 Ceylanceri gecmis olsun canim valla ben 3 haftadir atlatamadim asiri okuruyordum şükür gecti neler neler denedim en son zeytin yagina yarim limon sıkıp içtim oyle atlattim 3 ay cok uzun bi sure ya ben geceleri aglardim ya uyutmazdi oksurek kotu ben ilacta kullanamiyordun doktrunla knustunmu ilac vs yazabiliyormu yani bi kulak burun bogazza git derim tabiki hic bir zarari yok oksuregin çünkü bebek sen oksurdukca anca sicrar ici dolu su oldugu ivin hiçbir zarari olmaz o yuzdn korkma ama iste oksurek geçmeyince tedirgin olursun bilirim bndede aynisi oldu ama bsy olmaz korkma ayva yapragini kaynat ic limon ye bol bol nane limon ıhlamur ic balla zencefil i karistirip. İcebilirsin ben herseyi denedim varya neler neler ictim neker yedim allahim oksuregim gecsin bsy istemiyrohm derdim