Beratalpinannesii Çok şükür yazmak bana da nasio olduu🤗 Belki burda konuştuğum kisiler bilir normal doğumdan aşırı aşırı korkan biriyim vajinusmus değilim ama onlardan beterim alttan muayene lafını duyduğumda bile hastanelerden kaçtım 😄 hamile kalmadan önce sezeryan olanlara kiziyodum o testte çift çizgiyi görünce sezeryana karar verdim konuşmakla olmuyomuş 😄 gebeligimin bazı dönemleri sıkıntılı geçti düşük tehlikesinden 1 ay hep yattim sonra da çok hareket etmedim. Doktoruma sezeryan istedigimi söyledim normal doğumdan korktuğum için psikoloğa giriş yapmamı istedi yaptim gittim tekrar 8 ekim e gün aldık o büyük gün geldi ama gecesinde bende bir şancı başladı ishal gibi ağrım vardı hastanede ebeye dedim ben ishal oldum galiba yok heyecandan dedi birden odaya alıp sondayı taktılar o kısım acisiz ama hep tuvaletiniz varmış gibi hissediyosunuz çok rahatsız ediciydi sonra üstümü giydirip beni ameliyathaneye indirdiler kapıdan girdim soğuktu ama korkudan titriyorum heryerde birini kesiyolardi önünden geçerken gördüm 😄beni sekteye yatırdılar bilgi verdiler spinal sezeryanla ilgili ama zaten o kadar çok araştırmıştım ki Her şeyi biliyodum belimi eğdim iğne yapıldı daha tam yatmadan bacağıma bi sıcaklık indi sonra doktorum geldi konuşa konuşa başladılar ameliyata çok hafif baskı hissettim sonra hosgeldiiin diye bi ses duydum doktorumdan birden ağlama sesi o sira o kadar cok midem bulandi ki kendimi tutamadım kustum ve sürekli saçma sapan konuştum 😄 pamuğunu kundaklayıp getirdiler bu senin bebeğin dediler çok tatlıydı sonra beni dikmeye başladılar acı yok ama cekistirmeleri beni çok rahatsız etti omuzuma kramp girdi kendimi kastım.korkudan nolur bitsin dedigimi hatırlıyorum doktorum alnıma dokundu kızım bebeğim çok tatlı hadi geçmiş olsun dedi çok iyi bi doktoru benim için çünkü düşük tehlikem varken sürekli dua ederdi bizimle beraber ALLAH razı olsun sonra ameliyattan çıktım eşim kapıda bekliyordu askim iyi misin dedi hala titriyorum ekimi tuttu bebeği görmek için sabirsizlaniyodum odama çıktım herkes bebeği seviyordu sonra göğsüme koydular ALLAH ım dedim ne kadar şükretsem azdır o nasıl mis bir koku 💙 ilk gün gazimi çıkardım sürekli yürüdüm hiç abartıldığı gibi zorlanmadık şükür ilk.kalkmam da kolaydı derin nefes alırsanız kolay herşey bebeğe baktıkça daha kolay. sarılık olduk tam atlatmaya çalışırken grip olduk sizden dua bekliyoruz teyzeleri 💙 RABBIM kimsenin kucağını boş bırakmasın yuvasını senlendirsin herkesin ❣
Nurcankarakaya Beratalpinannesii gözün aydın canım sende doğurdun valla allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza ☺️
sonsuzmasalim Beratalpinannesii Allah bağışlasın canım ve geçmiş olsun😘 sen normal doğumdan korkuyorsun ben ise sezeryandan korkuyorum🤷🏽♀️😂
Krdln2911 Seni sürekli görüyordum doğum yapmışsın 😊Canım allah analı babalı büyütsün Rabbim sizlere bagislasin hayırlı olsun 🙏Bende 3 gün sonra spinal sezaryen olucam
Beratalpinannesii AltnkranBsraa hiiç korkacak bişey yokmuş sadece kendini kasma ben kastım çünkü hayatımda hiç ameliyathane bile görmemiştim ama korkulacak bişey yokmuş zaten bi sürü insan var o kalabalıkta stresini unutuyorsun her biri bi yerden kosturuyo :)
AltnkranBsraa Beratalpinannesii aynen bende ortamı bilmediğimden korkuyorum😃 hayırlı olsun bu arada Allah analı babalı büyütsün☺️
Beratalpinannesii AltnkranBsraa amin canım saol darısı başına 🤗 ortam güzel korkma basında bir hemşire bana sürekli bilgi verdi ameliyat boyunca yaninda oluo seni sakinleştiriyo
Beratalpinannesii Yagmur97 sa ol canım bana 3-4 saat sürer dediler öyle de oldu canım hasta bakıcı temizlemeye geldi yürüttü anca zaman hissettim sondayi fln çıkarlarken hiç hissetmedim