Haticeyildiz Gamze023 normal bendende geliyodu icini temizliyo ama icin rahat etmicekse doktorunu ara sor yinede bizim lafimizla kalma
Busucan Gamze023 O tortular gün gectikce icerde daha cok bırıkerek obek obek gelıyo canım 😕 kesınlkle jelden kaynaklı havadan temas edınce kahverengıye ve sıyaha donusuyor ah neler cekmıstım ılk uc ay kaşıntısı rahatsızlık vermesıde ayrı bi dertti
Homozigotmutant Gamze023 bende de olmuştu ben jeli sıktıktan sonra en az yarım saat yatıp sonra geziniyordum biraz yani sabaha kadar yatmıyordum zaten 15 dakikada etkisini gösteriyormuş ilaç yine siz doktora sorun
Haticeyildiz Gamze023 ben ilk uc ay kullandim benim tup bebek o yuzden kullanmistim kanamam vardi onu kullaninca kesiliyodu sen neden kullaniyosun
Gamze023 Benimde plasente de kanama olmuş kırmızılarıngördum bebek saglıklı dedı 2hafta oldu sabah az kahverengi gelıyor ama hala yatıyorum suan sdece cirione jel e gectık
Haticeyildiz Gamze023 jeli kullandiktan sonra yurumen lazim 10 dk biliyosun dimi doktorun bu konu hakkinda bisey demismiydi
Haticeyildiz Gamze023 biri daha yazmisti baya once kahverengi leke geliyo diye oda kullandiktan sonra yatiyomus ilac etkisini gostersin diye sebebi bu olabilir benim doktorumda kilcal damarlara yayilmasi icin yurumen lazim demisti evin icinde yavas yavas 10 dk yuru
Gamze023 Tamammm canım bence ilaç gelıyo sabah kahverengi cunku kan gıbı degıl daha koyu k.bakma boyle yazdım sanada dogru kullanmak istıyorum
Haticeyildiz Gamze023 sen benim dedigim gibi yuru ilac etkisini gostersin yuruyunce geri akmiyo hemen korkma
Tyk53 Gamze023 hayır yürüme ne yürümesi.. daha niye yatarken alın diyolar ilacı.. bende kullandım tüp bebek deil ama kanamam coktu ve doktorum verdi crinone jel her gece yatnadan önce yap demisti ki içinden cıkmasın ilaç tam anlamıyla girsin diye. Kahverengi lekelere gelince o ilaçtan kaynaklı bende kullandıgım zamanlarda her gün karşılasıyodum o lekelerle sıkıntı yapma gece yatmadan kullan canım bide burda yazılan herseye uymayın önceliginiz doktor olsun
DamLaa Kızlar benim de dünden beri az da olsa kahverengi lekelenmem oluyor, ilk hamileliğimde de olmuştu crinone jel vermişti ama fayda etmemişti düşükle sonuçlandı😢😢 cok ama cok üzülüyorum kafayı yicem, yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum😭
DamLaa Haticeyildiz görünmezmiyim canım 2 gündür doktordayız ama doktorda bişey diyemiyor bekleyip göreceğiz diyor
Haticeyildiz Tyk53 tabiki oncelikle doktoruna sorsun ama bu zamana kadar kimden kullandigini duysam hepsi yuruyo hepsine doktoru demis 10 dk yuru diye bi doktoruna sorsun ona gore ne sekilde kullanicagina karar versin
Tyk53 Haticeyildiz banada doktorum özellkle tembih etti gün içinde yapma ister istemez yernden kalkıyosun o yüzden yatmadan önce yap diye.. ilacın dısarı cıkmaması lazımmıs.. belki benm kanamam cok diye öyle dedi bilmiyorum en mantklısı kendi doktoryla hareket etmesi
Gamze023 Haticeyildiz tesekkur ederım yınede çok yardımcı oldun araştırmalarım da o sekılde zaten randevu gunu doktora sorcam