piiremsesinannesiii Kızlar bakar mısınız ben sürekli patates yiyorum kızartma arada yiyorum ama fırında sade bi şekilde kumpirmiş gibi kaşarla vs suda laynaratark ya da ama hep yiyorum bunun acaba bir zararı var mı hamilelikte bem gibi sürekli yiyen var mıdır
2022bebeki piiremsesinannesiii Hızlı kilo artışı+ şeker yukseltir patates çok biraz mesafeli olmanizi öneririm
Mhrbn44_ piiremsesinannesiii canim kontrolsüz kilo yapar birde şekerini yükseltir bebek icinde fazla seker iyi değil azaltmaya calis
piiremsesinannesiii Mhrbn44_ teşekkür ederim canım bilmiyorum sürekli yiyesim var yağda zararlıdır diye de kendimce diyorum bari fırında suda yiyim diye içimi rahatlatıyrum işte güyya teşekkür ederim bu aradaaa
piiremsesinannesiii poyrazvearya ay bende öyleyim ya herşeye eriniyorum yapmaya ama patatesle ilgili bir şey olunca kalkıp gece 12 de bile yapıyorum ama azaltmam gerekiyı:/
Summerwine piiremsesinannesiii orta boy patates haşlama veya fırında bir şey olmaz yani tabi günde 5-6 adet yemiyorsaniz🤣
isimyazmakzorunlumu piiremsesinannesiii yukarıdakilere ek bir de kabız yapar ya ben de sevmeme rağmen tüketemiyorum😁 bir de tek tip beslenme kötü her şeyden yemek lazım daha çok protein
piiremsesinannesiii isimyazmakzorunlumu kız o kadar çok yiyorum ve hep ishalim ben hiç düzelmedi hamileliğimin başından beri :/