Flyy Merhaba ocak ve şubata anneleri hastane için pijama aldınız mı nasıl bi şey almalıyım sizce polar önü düğmeli takımlar mı sizce yoksa daha inceler işimi görür mü aldıklarınızı yazar mısınız ☺️
Nnanaa Flyy ben normal kalınlıkta tercih ettim çünkü hastane soğuk olmaz zaten. 2 tane alt üst takım aldım bir tane gecelik ve sabahlık olarak bir takım aldım.
Mhrbn44_ Flyy benim dogumda ocak sonu gibi görünüyor ben bi tane önü düğmeli ince aldim internetten bi tane de carsiya gidip sabahlikli lohusa takimi alacam ınsallah onuda kalin almayacam hastsneler sicak zaten hirka falan alacam üşürsem giyerim
Busraaaa35 Flyy Pentiden 2tane normal onu düğmeli takım aldım ,bir tane de beyaz sade olsun istedim Trendyoldan Likapa marka aldım. Bence kalina gerek yok yanıma gerekirse diye hırka alacağım sadece
Lizbonn Flyy Hastaneler sıcak açıkçası polar pijama çok bunaltır. Normal penye bakın sabahlık alırsınız polar
Flyy Nnanaa Busraaaa35 Mhrbn44_ Lizbonn Teşekkür ederimmmmmm güzel anneler İnşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimizz ben de söylediğiniz yerlere bakayım haklısınız yanında hırka götürmek daha mantıklı 🥰🥰
umutubekleyis Busraaaa35 merhaba. Ben de likapa marka almayı düşünüyorum. Beyaz olan takımlardan. Ocak başı doğumum. Kumaşı nasıl geldi yumuşak mı iç gösteriyor mu bilgi verir misiniz🌼
Busraaaa35 umutubekleyis şuan kargoda sanırım 1 2 güne elime ulaşır o zaman size yazayım ama resminde iç gösteriyor gibiydi🙈
umutubekleyis Busraaaa35 hatırlarsınız di mi yazmayı 🥰 ben de sipariş verdim vereceğim emin olamıyorum bir türlü. Mağazalarda hiç bunun gibi yok 😇
Busraaaa35 umutubekleyis merhaba,likapa pijama takımı geldi şimdi denedim,kumaşı çok güzel evet beyaz ama ince dandik bir kumaşı yok, kış için gayet uygun.benim tek sorunum bedeni oldu.malesef bol oldu iade edip küçük bedenini alacağım