Happybayby Gaziantepte nerede detaylı ultrason yaptırabilirim önerdiğiniz iyi bir doktor hastane var mı yqda radyolog yanlis yazmadiysam eger.
beybito27 Happybayby ben akademi hastanesi Halil İbrahim büyükbeşe takipliyim. Hocanın ses tonu bile beni o kadar iyi hissettiriyor ki anlatamam. 32 haftaya kadar birlikte geldik. İnşallah doğumumu da kendisi yaptıracak
Nnanaa gzm25 Kliniğine gitmiştim ben ilgisi alakası çok iyiydi. Kafamda çok soru vardı tek arter var diye kordonumda sağolsun çok güzel anlatıp içimi rahatlatmıştı.
NK24 Ben Bahar Cebesoy’a gitmiştim çok memnun kaldım. Özel kliniği var. Ama Tuncay Yüce de çok iyi hastaları çok memnun.
Happybayby Qnl Bülent Kahraman nasıl acaba memnun musunuz fiyatı diğer doktorlara göre daha uygundu o yüzden sormak istedim
Nnanaa Happybayby ücret 1000 tl yeri de primall a yakındı ama bende antepte yeniyim tam tarif edemiycem.😌
NK24 Happybayby 1200 tl ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam. Telefondan randevu alarak gidiyorsunuz. Prime mall avm ye çok yakın yürüme mesafesinde. Zaten konum paylaşıyorlar sizinle
Qnl Happybayby benim 7 senelik doktorum cnm. Ben memnunum çok da severim ( bana göre Antepin en iyi doktorudur ) :)
Happybayby beybito27 iyi günler siz detaylı ultrason için ne kadar fiyat ödemiştiniz. Ben aradım hqstaneyi kaç kere fiyat bilgisi veremiyoruz dediler
beybito27 Happybayby Ben 290 TL ödedim. Fakat üzerinden muayene ücretlerine 2 defa zam geldi, ona da zam gel