Aselervam_41 123456_ kesinlille merkez hastanesi dr cinangir ay ama söyle bisey var hastane cok kötü o yuzden biraz fazla para verip merkez prime da yapacam doğumu
Busranrvrl Lütfen banada söylermisiniz doktorum müge emeksizde hastahanede bir haber vermeden ayrılmış ve benim 5. Ayım olacak nerdeyse
Ay11 Gebze yenı yüzyıl hastanesı Seher Çınar onerebılırım çok memnun kaldım ben suan Gebze’de olsam yıne ona gıderdım suan ızmıtte olduğum ıcın 2.gebelıgım gıdemıyorum ama gerçekten Allah razı olsun mükemmel bır ılgı alaka vardı
ikibaloglanannesi 30.haftaya gireceğim. Merkez hastanesine geçicem bu ayın 15’i. Cihangir ay. Bütün tanıdıklarım yakınlarım ona gitti doğumları da çok güzel geçti. Doğum ücreti de 4700₺ymiş. Ocak ayında büyük ihtimal 5000-5500 olur dediler.
Aselervam_41 ikibaloglanannesi kesinlikle cihangir bey tanıdığım en iyi doktor ilk kizimda normal dogumumu yaptırdı simdi hamileyim tekrar ona gidiyorum
Meloo14- ikibaloglanannesi bu merkez hastanesi dediğiniz sultan cafenin yan tarafında olan hastane doğru mu? Bana da yakın orası memnuniyet varsa orasiyla da görüşürüm
Melistkr2 Burhan şeker muhtesem özel klıniği var doğumunda anlaşmalı hastaneler var medar medıcal park merkez prime