miniginannesi-1 Merhaba kızlar gebelik testi yaptınız mı Bat 9 ben yapamadım hâlâ negatif görürsem yine diye 🤦 sizler yaptınız mı🤗
Tbsra95 miniginannesi-1 bende yapmadım gecikmeden yapmayı düşünmüyorum ya cok mutlulanmak istemiyorum
aylin1629 miniginannesi-1 bat 10🤗 ben yarın test yapmayı düşünüyorum yumurtlamadan 5 gün sonra kask ve bel ağrsı oldu halsizlik ve uyku başladı çıkar mı bilmiyorum ama yapıcam. Sizde belirtiler var mı
Ayezhanim miniginannesi-1 benimde bat 10 gösteriyor uuygulma yumurtalama 27 Kasım’di on gün geçmiş oluyor üstünden dün test yaptım ama ümit yok
miniginannesi-1 aylin1629 akıntım ve kramp var mide bulantısı ile bizede haber et inşallah güzel haber alırsın 🤗
Bussuusu miniginannesi-1 yarın yapsam mı diye düşünüyorum ama beklicem sanırım gecikmeyi Belirtim çok yok arada kasık ağdım var ama adete yakında oluyor zaten göğüslerim ağrırdı hiç ağrım yok akıntım beyaz
Tbsra95 miniginannesi-1 ben yaptım walla öyle dedikten sonra kararlarımı uygulama şeklim bir kırmızı bi de beyaz cizgi cıktı o kuruma çizgisi mi oluyo sonra çöpe attım walla 15 dk dan sonra sabah ilk çiş değildi
aylin1629 miniginannesi-1 inşallah canım benim akıntım normalde adete yakın krem sarı arası olurdu şimdi yok denecek kadar az bakalım ne çıkacak haber ederim
miniginannesi-1 Bussuusu bende çok kararsızım ya 🤦 bı diyorum direk kan mı versem sağlık ocağında bakalım 🤦
Tbsra95 miniginannesi-1 attım çöpe zaten foto da cıkmıyo çöp derken direk aşağı çöpe beyaz ya böyle beyaz yerde çizgi yeri belli ama içi pembe kırmızı değil ben hızlıyımdır arkadaslarım şaşırıyor hep
cansualtikulac Tbsra95 benimde öyle olmuştu diğer çizgi yeri beyaz çizgiydi postlarıma bak beyazdı 4 gün sonra tekrarladım koyu çıktı bu sefer de
Bussuusu miniginannesi-1 evet verebilsek çıkar zaten artık ama daha çok mu üzülüyor insan böyle bilmiyorum negatif görmek istemiyorum artık