adennlilith1 31+1’den selamlaarr 🥹😅 Bebişlerinizin kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ütülediniz Doğum çantasını ne zaman hazırlamaya başladınız ya da çantalar hazır mı anlatın biraz 😍
seyma48 adennlilith1 bebeğin kiyafetlerini 26.haftada yıkayıp utuledim yerleştirdim gardrobuna şuan 31 haftaligim çantayı bu günlerde hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz herşeyi hazir olsun kızımın
KeremikoBayky adennlilith1 30 da odasını dolabını yaptım yıkama ütüleme dolap dizme hepsi bitti. 32de çanta ve bavulu ama daha kapatmadım bikaç gelecek kargo var
aframoms13 adennlilith1 29 haftaya gircez allahın izniyle. Benim alacaklarım bitti kargolar geldi kayınvalidem getirecek birsürü şey onları bekliyorum haftaya gelir muhtemelen. Haftaya herşeyini yıkayıp ütüleyip hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum
adennlilith1 KeremikoBayky ben Alışveriş yaptım her şey olduğu gibi poşetinde duruyor çıkarmadım bile yıkayıp ütüleyip dolabına koymam gerek ama nasıl üşeniyorum 😅
adennlilith1 aframoms13 bende düşünüyorum da sadece düşünmekle kaldım o yüzden sorayım bi kim ne yapmış diye ama herkes maşallah düzenli 😅
ayseuarslan 27+4üz. Ben daha yeni siparis ettim her şeyini daha Türkiye’deki eve gidecek de ordan da Kıbrıs’a gelecek de. Biz de alıp yıkayıp ütüleyecegiz de.. Aralık sonunu bulur heralde bu iş. Erken doğum riskim de var inşallah bir sorun olmaz.
Prenses34_annesi adennlilith1 kız bana kalsa ben 30 da yikicaktim ama insan durdukça ağırlaşıyor birde büyük insan gibi değil ki kıyafetleri küçücük kurutma da artık zorlaştı hava şartlarından dolayı tek tek petek üstü kuruttum ütüledim yerleştirdim anca
kbralya01 adennlilith1 Bende 32. Haftaya girdim kıyafetlerini yıkadım ütüledim bu ayda kendim için eksikleri alıcam inşallah bu ay sonu herşey tamam olmuş olur 🥹
adennlilith1 kbralya01 benim her şey tamam sadece yıkanması hazırlanması düzenlenmesi felan gerekiyor 😅