Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Tüm bu iğneleri vurulan biri olarak yazmak istedim. Öncelikle ben tüp bebek hamilesiyim, 5. Hafta baslayip yaklaşık 12. Haftaya kadar devam eden kanamam vardi. Daha yeni bitti diyebilirim çok şükür 🙏 Ben tedavi surecimden kaynaklı zaten günde 2 kez prolutex, haftada bir proluton iğne vuruluyorum. Ancak kanamam başlayınca sabah akşam progestan iğne de vuruldum. Aktif kanamam olduğunda doktorum hastanede yatırdı hatta. Kahverengiye dönünce eve gönderdi. Bu ignelerim hepsi aynı anda vurulabilir o yüzden o konuda rahat ol. Ama bana kalkmadan istirahat önerdi ve bizde 2 ay yattik. Sürekli kese etrafında yeni kanama alanlarım oluşuyordu. O yuzden size en büyük tavsiyem iğne ve ilaçlara harfiyen uyup doktorunuzun onerdigi şekilde istirahat etmeniz olur. Ev işi falan lütfen bırakın önce sizin ve bebeğinizin sağlığı. İşiniz de okul öncesi olduğundan daha hareketli olabilir o yüzden rapor alsanız sanki daha uygun olur. Tabi bebeğinizle bol bol konusup, stres yapmadan olumlu dusunmek ve bol bol dua etmek de size iyi gelecek en iyi şey🌸inşallah sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏