Beriiivan Selamlar, 35 haftalık ikiz hamileyim. Bebeklerin kiloları ortalama nasıl? Bazıları çok uçuk yazıyo her bebek bir değil de merak ettim🫠
Prenses34_annesi Beriiivan ya ikiz bebeklerin kilosu hakkında hiç bir fikrim yok ama boyle çoğul gebelik postu gelince bir bebkten iki tane olduğu aklıma geliyor bana çok sevimli geliyorlar yiyesim geliyor cinsiyetleri nedir bebişleri🥰
SuperMom3 Beriiivan benim tam 32+0 ım Cuma günü gittim biri 1500 gr diğeri 1480 gr ama buradaki kilolara bakınca benim ki aşırı zayıf geliyor yememde iyi ama niye kilo almıyorlar anlamıyorum
Havva1907 Beriiivan benim de 32+3 de 1460 ile 1860 her hafta kontrole gidiyorum. İkisi de kız inşallah sağlıklı bir şekilde bebislerimizi kucağımıza alırız.
TeoMom Beriiivan İkiz bebeklerden emin değilim ama yaklaşık olarak 2400-2600 arasıdır diye düşünüyorum
Beriiivan Prenses34_annesi ya aynenn öyle, ben de instagramda ikizleri gördükçe daha da heyecanlanıyorum, ikisi de kızz🫠💓💓
Dematrions 35 haftada ikizlere doğum yaptım ..biri 2580 diğeri 2970 idi .ama her bebek ve bünye maalesef aynı değil
Dematrions Beriiivan sadece biri kaldı .ciğer gelişim iğnesi vurulmuştu . Gelişimi tamam olan kilo olarak iri olan da çarpıntı yaptı
Prenses34_annesi Beriiivan yaaa tutup da yenonlari çok tatlı birde kız ne cilveli olurlar şimdi ya onlar benimde kızım olcak 30+2 yım doğunca bol bol op kokla benim için ikisinide 🥰
Beriiivan Prenses34_annesi ay inşallah 2 hafta kaldı sağsalim doğsunlar öperim tabiii💖💖 sizin de sağlıkla doğar inşallah 🌸
Fatime07 Beriiivan ben de 32+1 haftalığım bugün kontrolde 2133 Brisi diğeri 2063 çıktı ikisi ne kadar doğrudur bilmiyorum sanırım kilo genetikler de alakalı