Kayaozge Ozgee123 Kantaron yağı kullanıyorum yağı temizledikten sonra da hindistancevizli vazelin sürüyorum. Ama yaklaşık bir aydır kullanmıyorum umarım çatlamam 😂
Mrvsmt2502 Ozgee123 asidi çıkartılmış zeytin yağı sürdüm sadece karnıma basenlerime göğüslerime hiç çatlamadım. Annemle ablam çok çatlamıştı kesin çatlarım diyordum
Ozgee123 Kayaozge kantaron iyimi bende miss lady çatlak kremi kullanıyorum ama yanına ilabe bişeyler daha alıcam
Mrvsmt2502 Kayaozge vazelin petrol türevidir gebelikte kullanımı kesinlikle önerilmez canım cildin emiyor onu dolaylı yoldan bebeişe gidiyor
Kayaozge Ozgee123 Kantaron yağını çok önerdiler yanık pişik vs bunlarada iyi geliyormuş mesela tavsiye ederim yani
Mrvsmt2502 Ozgee123 annem ve blam harita gibi çatladıkları halde asidi çıkarttığım hakiki zeytin yağı kullandım hiç çatlamadım. Kremlere para vermeye gerek yok hepsi satış stratejisi
eminecck Sabahları Hindistan cevizi yağı akşam da bio oil kullanıyorum. Doktor bir doğal bir de kozmetik ürün kullanabilirsin dedi. Hindistan cevizi, kakao, badem yağı üçünden birini al dedi. Düzenli kullanıyorum 30. Haftadayım inşallah çatlak olmaz.
ayseuarslan Vallahi ben bir şey kullanmıyorum, çok şükür bir çatlağım olmadı henüz.. Erken doğum riskim var. Bebeğim sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil.
Bettuss_123 Ozgee123 aktar karışımı Argan-kakao-susam-gliserin ve fındık yağları var içerisinde yani bolca K vitamini Bir de sabahları lierac sürüyorum. Artık çatlarsam takdir-i ilahi 😂