tugcezrhlgl Kızlar merhaba... 12 haftalığızda şuanda bu renkli ultrasonu başka bir hastanede başka bir doktorda yaptıran var mı acaba? Tek bir doktor görmemiş olur başkasıda bi görsün diyen olduda bilemedim... Doktorum bide niye yaptırmadın falan derse diye kararsız kaldım ama başka bi doktorunda yorum yapması iyi olabilir tabii....Sİz ne düşünüyorsunuz 🤗
deletedmom6295 tugcezrhlgl perinatolog veya radyolog tarafından yapılması gerekiyor. ben başka doktora yaptırdım. aynı doktora yaptırıp bebeğinin anomalilerini görmemesi yüzünden doğduğundan beri sorun yaşayan tanısığım var. mutlaka başka gözle görülmesinde fayda var
Bskrt tugcezrhlgl zaten doktor yapmıyor genelde başka yere yönlendiriyor. Doktorun renkli ultrasonu gibi değil o 4 boyutlu daha farklı bi cihaz 20-24. Haftalarda yapılacak
Aybukealtintas tugcezrhlgl zaten kendi doktorunuz yapmıyor ki bu konuda uzmanlaşmış perinatolog lar yapıyor asıl detaylı ultrason u 🙏🤗
tugcezrhlgl Aybukealtintas yani başka bir doktorada göstereyim dimi siz yaptırdınız mı? Kendi doktorum yönlendirip sonra sonuçları başkasına göstereyim yani :)
Aybukealtintas tugcezrhlgl evet yaptırdım doktorum istermsn dedi bende istiyorum dedi hastanede perinatolog bulunuyordu o ilgilendi raporunu yazdı bende kendi doktoruma gösterdim raporu böylece 2 doktorda görmüş oldu 🤗🙏