aysenur-y1 Merhaba Salı beta 94 cumartesi 477 çıktı sizce tekrar beta vereyim mi? Doktora ne zaman gideyim?
Dlkk44 aysenur-y1 gayet sağlıklı artmış canım 1500 de kese görünüyor genelde ama sen yine de 1 hafta olmasını bekle çünkü insan istemsiz kese görünmeyince felan stres oluyor bi süre bekle git sonra inşallah jalp atışınıda keseyi de aynı anda görürsün
Yigitefemom Gerek yok bence 3000 olmasını hesab edip kese görmeye gidebilirsiniz iki günde bir iki katına yükselir beta
aysenur-y1 Yigitefemom sağlıklı artmış değil mi? Bu hafta sonu 3000 geçiyor tahminimce görünür mü kese karından ultrasonla
aysenur-y1 Dlkk44 kuzum çok teşekkürler içime su serptin Allah razı olsun, o zaman 10 gün sonra gitsem nasıl olur? Bir de tekrar beta vereyim mi gitmeden
Yigitefemom @“aysenur-y1”#p25323278gayet sağlıklı bir artış dediğim gibi kese 3000 den önce gözükmez erken gidip strese sokmayın kendinizi sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım evlatlarımızı 🌺
Gunesimoglum Yigitefemom canım benimki geçen hafta pazartesi 65 di yarın doktora gidicem sence kese görünür mü
Gunesimoglum Yigitefemom pardon ayın 30 unda 65 hcg çıktı testte yarın yani salı günü doktora gidicem kese görünür mü
Yigitefemom Gunesimoglum 48 saate bir iki katına çıkması beklenir şuan 1000 küsur olmuştur sizinki bence cuma günü gitseniz daha net olur Kac haftalık siniz bu arada
aysenur-y1 Gunesimoglum benimde 29 kasımda 94 çıkmıştı cumartesi de 477 çıkmış ben 4 hafta 4 günlük hamileyim muhtemelen siz de benimle hemen hemen aynısınız kese şu an görünmez diyorlar ben 10 gün sonra gideceğim
Gunesimoglum Yigitefemom bilmiyorum sadece beta 65 çıktı dahiliye ye gitmiştim kadın doğum a gitmedim henüz sürpriz oldu
aysenur-y1 Gunesimoglum sağlıkla gelsin hepsi kuzum inşallah 😘 benimde cumartesi beta 477 çıkmıştı acaba kese görünür mü hafta sonu