Seysey Kızlar 27 haftadayım 2 gündür çok afedersiniz makatımda basur memesi çıkmış ağrısı da var ne yapmam gerek çok rahatsız hissediyorum otururken yürürken
Sumeyye02 Seysey onu içeri doğru itmeye calisin zeytinyağı sürün oraya on bolgenizi suya degdirmeden sıcak su doldurun oturma banyosu yapın suyun sıcaklığı gidene kadar beyaz ekmek tüketiyorsanız bu dönemde tüketmeyin patlıcan var ise kök kısmını çok hafif patlicandan bir kısım girebilir kaynatin suyunu icin patlican sapinida acin kozleme gibi dusunun temiz bir beze koyun ustunu ortmeyin makata dogru yerlestirin sizi baya rahatlaticaktir
Seysey @Sumeyye02 ay itebilir miyim bilemiyorum ne beter bi şeymiş yaa 😩 diğer dediklerinizi uyguluycam çok teşekkür ederimm
Sumeyye02 Seysey rica ederim o durum bende de var ben hamilelikten önce yaşıyordum bu durumu olmaz ise birde ek olarak doktorunuza sorun zararli değilse hamilelikte procto glyvenol fitil var onuda kullanın ama muhakak içeri itme yontemi yapın zeytinyağı ile sıcak suda oturma isleminide muhakak yapın baharat salça acı vs bunlardan uzak durun çünkü o meme sistikce daha çok acıtır ben çok çektim şuan hamilelikte cekmum diye dikkat ediyorum sizde muhakak dikkat edin hemoroid de sezeryana girmeye sebeb oluyormuş
Seysey @"Sumeyye02 tamam not alıyorum doktora danışıcam diğerlerini de yapayım bi şekilde, gerçekten yaşayanın bileceği bir şeymiş doğum beni de endişelendirdi yaa size de çok geçmiş olsun