23 günlük bebeğim kucağımda uyurken yazıyorum. Eminim okuyanlara motive edici bir doğum hikayesi olacak.
10 Kasım gecesi sancıyla uyandım bu benim ilk doğumum olduğu için biraz heyecanlanıp sanki doğuma hemen gidecek gibi hazırlık yapmaya başladım. Meryem Ana otunu suya koydum dualarımı okudum tesbih çektim iki rekat namaz kılıp dua ettim evimi toparladım eksiklerimi tamamladim duşa girip sıcak suda biraz bekledim. Sancıların süresini tutmaya başladım çok duzensizdi bu yüzden biraz uyumaya çalıştım her sancı geldiğinde uyaniyordum sonra tekrar uyuyordum tatlı bir acıydı bana göre, çok kısaydı çünkü.. 11 Kasım günü sancılarım hala devam ediyordu ama ben gezmekten geri kalmayip kayinvalidemle oturmaya gittim 😄 orda da sancılarım devam ediyordu ama dediğim gibi ilk tecrübe olunca ne yapacağımı bilmediğimden normal hayatıma devam ettim hareketlerimi asla kisitlamadim daha çok hareket ettim. Akşam 11 buçuk gibi eve geldiğimde sancılarım şiddetlendi ben tekrar dakika tutmaya başladım bu kez düzenli gelmeye başladı önce 10 dakikada bir geliyordu saat 1 buçuk olduğunda 5 dakikaya bir düştü bende eşimi uyandırdım kalk doguruyorum diye afalladi adamcağız 😄😄 neyse uyandırdım işte ben duşa giriyorum kalk hazırlan dedim. Ben çıktığımda bu kezde eşim evi toparlamis çantayi kapıya getirmiş giyinmiş beni bekliyordu. Meryem Ana otunu da kavanoza koyup çantaya almış 😄😄 hemen acilden girisimizi yaptırdık benim acikligim kontrol edildi 3cmdi henüz yatisim verildi eve gideyim dedim ama kabul etmediler. Ebeler sabahı bulur belkide daha uzun sürer dediler bizde o yüzden ailelere haber vermedik ben öyle istemiştim erkenden gelip ne yapacaklar ki diye düşündüm ama eşim gizliden mesaj atmış onlar mesajı görüp gelene kadar benim acılarım şiddetlendi yerimde duramiyordum sancı cok siklasmisti. Eşim masaj yapıyordu ama o bile kar etmiyordu artık ve üstelik ıkınma isteğim gelmeye başlamistı 😓 bu arada saat 3 buçuk felan gittim ebeleri uyandırdım benim ıkınma isteğim geliyor dedim. Bu arada kayınvalidem gelmişti Meryem Ana otunun suyundan 2 yudum içirdi salavat getirerek sırtımı sivazladi o kadar iyi geldik o an 🥲ebeler hemen gelip kontrol ettiler tam açıklık olmuştu bile hepsi şaşırdı mucize bebek diyerek dogumhaneye götürdüler beni saat 3.50 2 veya 3 ikinmaya geldi canım oğlum 🥰 rabbim isteyen herkese yasatsin bu güzel duyguyu 🤲🏻🤲🏻
Tüm detayıyla yazamadım sorularınız varsa cevaplayabilirim. 39+2de doğum yaptım bu arada