cansualisa Kızlar 33 haftalığız sürekli acıkıyorum kilo da almak istemiyorum be yiyebilirim hem bebişe faydalı olcak şeyler sevinirim yardımcı olursanız🌺
Deletedmom_21 cansualisa meyve, süt, badem, ceviz. Bunlar tokluk yaratır, seni de şişmanlatmaz canım.
MinnieMouse cansualisa kuruyemiş yiyebilirsin çok kilo almak istemiyosan 🥰 hem yok tutar hem faydalı. Meyveyi akşam saatlerinde yeme diyor doktorlar ama ben yiyorum 😁 şeker sorunu yoksa bir sıkıntı olmaz
Lizbonn cansualisa meyve kurusu kuruyemiş süt muz benim favorim akşamları hele şu sıralar geceleri içim yanıyor gece kalkıp büyük 1 bardak süt içiyorum 😌
dilinkopsunemi-bisus cansualisa bulgur pilavı yap çok faydalı peynirli salata tabağı yapabilirsin kuru üzüm kuru incir çiğ badem ceviz elma ye havuç suyu içebilirsin yiyebilirsin ben cennet elması vs de yiyorum işe yarıyor tahıllı makarna ye yada bi kase yoğurt ye içine meyve doğrayabilirsin çok seçenek var 😊😊
cansualisa Deletedmom_21 suan evde ki süt kaynattım kaşarla formla yiyorum nedir yahu bu 2 saate bir açılır mı:(
cansualisa MinnieMouse aldım zaten 11 kilo daha da almamammm kazım doktorum biraz takıntılı haftaya Salı kontrol 69 korusammm yeter 😀😀😀kuruyemıs nasıl tüketiyorsun
Deletedmom_21 cansualisa Ekmek, Pilav, Tatlı falan yeme. Onlar sana kilo aldırır, bebeğe yaramaz. Sen sadece vitaminli şeyler ye kuru yemiş meyve sebze süt muz falan ye.
MinnieMouse cansualisa benim hiç midem almiyo ya inan ki 🤣 senin gibi sürekli karnım acıkıyo ama süt falan içiyorum. Bide gece tam uyuyacağım zaman açlık bastiriyo az bı dilim ekmeğin içine kaşar koyup yiyorum 😁 artık 37+3 olduk zaten midem fazlasını kaldırmıyo biraz fazla yesem tuvalete cikiyorum 😅