Zeynepbsk Bugün kontrolümüz vardı . 1492 gr bebeğimiz sizce normal mi sizinkiler nasıl ? Bu arada 29+6 haftalık yani 30 haftalık diyebiliriz 🥰
ecemsuuuuu Zeynepbsk iyi bence ben de 29+5 de gittiğimde 1332 Gramdı şuan 32+4 oldum 1800 Gr doktor biraz zayıf dedi haftasına göre.
Rumuz123456 Zeynepbsk normal bence , benim de 29+6da 1530 demişti doktor , normal ne zayıf ne kilolu dedi, yarın 32+6da gidicem bakalım kaç olmuş
kuzucumoglum ecemsuuuuu banada zayıf dedi 32 de gttim 1750 gram di 1 hafta geriden geliyor dedi şuan 34+2 oldum carsmba kontrolüm var inşallah haftasına gelmstir😑
ecemsuuuuu Rumuz123456 gidince yazarmisiniz kaç olduğunu bana 1800 dedi doktor zayıf dedi biraz 32+4 de
edanur44 ecemsuuuuu çok da zayıf değil annesi her bebek aynı olacak diye birsey yok saglıklı olsun da azcık zayıf olsun nolacak
Suelifemir Paw benimki çok zayıf ozaman 2 tane doğum yaptım zayıftı bari bu biraz kilolu doğsun istiyorum ama olmucak galiba 😔
ecemsuuuuu kuzucumoglum inşallah ya insan üzülüyor illaki takıyoruz kafaya .. bide benm erken doğum riskimde var ondan korkuyorum her ihtimale karşı bari kilosu iyi olsa 😔🙏🏻
Suelifemir Ya kızlar merhaba ben 2 hafta önce üniversite hastanesinde muayene oldum 27 haftalık Dı 1200 kğ buğün devlette gidiyorum orada da 1200 çıktı bu bebek hiç kilo almamış mı biri yanlış mı sizce şuanda 29+3 haftalık yanı anlamadım
cansualisa Suelifemir ya kuzum bu kadar takmayın ciğerleri gelişsin küveze girmesin yeter kilolu olup ne oluyor aha ben kuzumu doğurdum 38 de 3780 53 cm ne değişti😀😀😀 hiçbişi oğlumda olsun 3 kilo ne değişicek hiçbişi sağlıklı olsun Rabbime öyle dua ediyorum kiloluymuş zayıfmış aman bosversene 🌺🌺
Paw Suelifemir cihazlarda farklı çıkabiliyo kilolar benzer bişey bende yaşamıştım aynı cihazda çıkan kilo önemli hiç canınızı sıkmayın
Suelifemir cansualisa öylede canım doğduktan sonraki gelişimi de önemli bem de 1900 kğ doğurdum şükür sağlığı iyide şuan 1. Sınıfa gidiyor biraz boyu kısa ve zayıf ondan önemli yoksa napıcam 4/ 5kğ istemiyorum canım 😃😃
edanur44 cansualisa bizlerde gram kilo vermek için can çekişiyoruz 😀😀 saglıklı oluşumlarda zayıf olsunlar
yigitinannesi0820 Zeynepbsk 29+5 günlükken 1650 grmdi şuan ne kadar oldu bilmiyorum bu cuma 32 haftalık olucaz nst için gidicem