Elifsntrk Yesraan iki gebeliğimde de yüksekti bir tık ilaç kullandım Allah’a şükür oğlum zehir gibi 😂 şimdi kızçem yolda yine kullanıyorum inşallah birşey olmaz ilaç kullandıkça korkulacak bişey yok
Annebebek_33 10 haftaliga kadar kc mg kullandınız anneler ilacı bana 25 mg verdi yarın tekrar tahlil yapcam
Narinsuu Babytwo2 kaçtı ki değeriniz, tirod yüksek olunca tarama testleri de riskli çıkıyormuş oldu mu öyle bı durum
Babytwo2 Narinsuu tarama testlerini yaptırmıyorum bn . Bu hamileliğimde de yaptırmadım onlar kromozomal hastalıklarla ilgili olasılık söylüyor ama şöyle olabilir down sendromlu bebeklerde büyük oranda tiroid rahatsızlığı olıyor ondandır belki
Annebebek_33 Narinsuu ben de önce de tiroid vardı alakası yok zaten çoğu gebelikte oluyormuş bu ,korkutmayin biziiii😄
Babytwo2 Yesraan yok çok şükür bir sorun olmadı . Boyu kısa yaşıtlarından ama etkilens sanırım zekada da problem olurdu 🤷🏻♀️
Yesraan Babytwo2 canım kaçta öğrendin peki ben 9 haftamda 4. 87 di sonra bir ay sonda 1.66 düşmüş tü .1.22 şimdide 0.335
Yesraan TeoMom bende her ay öyle yapıyorum kuzumm 1 ayda bir kan veriyorum ilkin 4.87 di 9 haftalikken sonra 21 haftamda 0.335 inince bu sefer dozu düşürdu
Narinsuu Yesraan bildiğim kadarıyla yok hayr gebelik öncesi yoktu hep 1, 2 imiş değerlerim şimdi fırladı.
Elifsntrk Yesraan normalde 3.25 falan çıkıyor ama ilaçla 2 buçuğun altındaydı kaçla yaptım İnan bilmiyorum ilaç içiyordum sürekli düşüktü ara ara kontrol ettiriyordum Okadar çok büyütme korkma çok çok yüksek olanlarda problem oluyor