Papatya- nadrun değeriniz kaçtı acaba benim de 0.07 ye düşmüş ama ilaç falan yazmadı gerçekten çok yoruyor ama bebeğe sıkıntı olmaz dedi bana da
nadrun Papatya- 0.14 olmuş benimki benide yoruyor sürekli halsizim , enerjim düşük işte doktor bebek için iyi bişey diyor yüksek olursa kork dedi sadece sne yorulursun dedi , hamilelik öncesi TSH normaldi
2022Mom2022 91mer oda öyle yapıyor ama yinede yükseliyor kuzum inan bilmiyorum ama ben kendim az bi araştırdım hamilelikteki progestron hormonu arttığı için troitin yükselmesine sebep oluyormuş zaten 3.ye hamile kaldı gene yükselişe geçti diğer ikisinde düşük oldu inşallh yine aynı şeyi yaşamaz
91mer 2022Mom2022 ben dahiliye dr sormuştum bu durumu benimde 2 düşük gecmısım vardı dr dedili bunla düdüğün alakası yok Tsh yükseldiği sadece bebeğin beyim gelişimiyle önemli Tıbbı genetiğe gittiler mi açana Araştırılması gereken birsey 2 dusuk
2022Mom2022 91mer ihmalkar davrandılar biraz canım bazı belli başlı değerlere bakıldı ama kilosu çok 88falandı kan uyuşmazlığıda çıktı tansiyonunda yüksek çıkmıştı o ara belkide bunlardan olabilir bilemiyorum
h_s_1411 Yesraan Cümlemizden Allah razı olsun canım benim inşallah sağlıkla kucağımıza alalım Allah’ım kimsenin kucağıni boş bırakmasın ♥️♥️♥️
Ferahk 91mer evet yuksek ben zaten hamilelik oncesi de tedavi goruyordum tiroid hastasiyim Hamilelikte olunca cok cabuk yukseliyor ama ben ilk hamileligimde ilk sonuclarimda degerim 19 du doktorlar bile dusuk yaparsin bu degerle dedi cok sukur hicbirsey olmadi ve ilk hamileligimde en son yanlis hatirlamiyorsam 4.5 degerle dogum yaptim hic sizin gibi degerleri gormedim🙄
Yesraan Ferahk bende bugün gitim 2.25 tsh serbest T4 1.12 serbest t3 4.83 sadece bunu anlayamadım serbest t3 ü
Ferahk Yesraan tsh normal cikmis zaten 2.5 alti istiyolar ama benim mesela sadece istedikleri degerler t4 ve tsh Ilk zamanlar birkere t3 te istemislerdi sonra hic istemediler t3 degeri kac olmali bende bilmiyorum canim
Sernnnnn- Merhaba kızlar bende troid hapımı 10 yıldır kullanıyorum 17 haftalık gebeyim ast ve alt değerim yüksek çıktığı için kadın doğum doktorum ilacımı 15 günlüğüne kesti yeni test yapılana kadar. Endişeliyim ilacı ilk kez bıraktım bisey olur mu acaba? Değerlerin normal ilaç bile kullandırmam sana belki diyor. Hamileyken ilacı bırakan oldu mu?
selinsmother Sernnnnn- bence kadın doğum doktoruyla karar verilecek bişey değil bu durum en ilgili alan endokrin ben 3 haftada 1 kere düzenli olarak gidiyorum dozumu onlar ayarlıyor. Alt ast yüksekliğim 180e çıkmasına rağmen ilaç bıraktırmadılar bana
Sernnnnn- selinsmother benim doktorum endokrin doktoruna da göndermiyor. Değerlerm ayarını o yaptı bi defasında yükselmişti ilaçla düzene soktu. Kafam gercekten çok karıstı. Gittim dahliye genelcerrah doktorlarına kullan dedi doktorum ben nedersem o dedi. Kafam çorba gibi oldu, kendimden değil bebeğe bisey olcak diye korkuyorum 😔
selinsmother Sernnnnn- doktorun ilgileniyorsa o zaman kafan karışmasın ya benimki direk yeşil alan açmıştı endokrine. Senin değerlerin o zaman çok uçuk değildir normaldir
selinsmother Sernnnnn- evet çok yüksek değil bir an önce düşer de kurtulursun inşallah çok stresli bir durum 😫
Sernnnnn- selinsmother inşallah🙏 gercekten öyle psikolojim resmen alt üst oldu 😏rabbim herkese şifa versın