Tugcelb Selam anneler, anne bebek bakım çantası olarak ne aldınız? Ben bakım çantası değilde o amaçla kullanabileceğim içi geniş sırt çantlardan istiyorum var mı o şekilde alan
1anne2bebek__ Tugcelb decathlon’dan sırt çantası almıştım. Siyahlı grili bir çantaydı o zamanlar. Maşallah 5 sene oldu hala da kullanıyorum bu bebeğimde de kullanırım. Bir yere gidince eşimde takabiliyor bende. Bu önemli bence😀 kadın çantalarını erkek takınca ben bi tuhaf oluyorum o yüzden iki cinse de uyan bir çanta daha mantıklı geldi bana
Edafmo Tugcelb ürün sırt çantası şeklinde ama diğer klasik çantalara göre görünüşü daha güzel diye bunu tercih ettim. Zaten sitede gördüğümden çok çok daha büyük ve geniş geldi. Küçük el valizleri gibi kocaman😂 kumaş kalitesi çok güzel. Bol cebi gözü ve fermuarlı alanları var. Benim baya işimi göreceğini düşünüyorum 🥰
Nurbost Tugcelb Trendyoldan mcd bag markasından siyah deri olanı aldım. Hem çok büyük hem çok şık bebek çantası gibi durmuyo
2pati1baby Tugcelb trendyıldan mommy bag aldım sırt çantası değil ama çok kullanışlı bebek arabasınada aparatla takılabiliyor
123xyz Trendyoldan beautiful bag markalı desenli sırt cantasından aldım harika kullanışlı herseyi içine alıyor ek olarakta termal yemek cantasını aldım.
Tugcelb 1anne2bebek__ evet bende o tarz unisex bir çanta istiyorum hem eşim hem kendim için ayrıca kullanışlı ve şık dursunda istiyorum ama hal içime sinen birşey bulamadım
tsmmst Tugcelb poadas bosphorus modeline bakın derim, ben de anne bebek çantasındansa biraz daha modern birşey istiyordum ve buna bayıldım. Bunu alacağım inşallah, anne bebek çantası aslında ama dış görünüşü normal sırt çantasına benziyor çok şık.
Nazendehanim Tugcelb https://imgyukle.com/i/Jjuj2M Trendyolda aldım sırt çantası çok fazla gözü var iki yanında suluk yeri var baya büyük çok rahat her şeyi koyabilirsiniz
Tugcelb Gerçekten çantanın termal bölümüne ihtiyaç var mı yani sık sık kullanılıyor mu ya da işe yarıyor mu acaba
Elisam22 Tugcelb bazıları 2 tane aliyo bide yedekli bende mor aldım keşke diorm siyah yda bej fln alsaydm herseyle uycak gibi