sumeyrakif Merhaba hamiş anneler son bir kaç haftadır ellerimin üzeri çok fena çatladı, hayatım boyunca hiçbir kış döneminde böyle olduğunu görmemiştim. Benim gibi olan anneler var mı sebebi nedir acaba?
1PrensAnnesi sumeyrakif vücut gebelikte genel anlmda gerliyor bu sebepten ellernde de çatlama oluşuyor vaseline veya varsa çatlakl kreminden sür zmnla geçer cnm
Busranagme sumeyrakif eller de olması normal bol su iç . Bir de vazelin yA da Arko al şu küçük tüpte satılanlar cok iyi oluyor onlar hem ucuz hem cok iyi gelıyor
sumeyrakif @1PrensAnnesi vazelin kullandım normal el kremi kullandım doktorum vücut çatlakları için kakao yağı önermişti onunla birlikte badem yağı dahi kullanıyorum etkisini görmedim hiçbirinin. Kurudu ellerim resmen dokununca pütür pütür oldu gerçekten çözemedim bu işi
1PrensAnnesi sumeyrakif aslında bnde fayda edio bi süre daha kullanın günde 2-3 kere sürün kesin düzelecektir
Handeaslan39 sumeyrakif benım annem bir krem almıştı onun elleri hep catlıyor ben sana ismini öğrenip yazsam olur mu çok iyi geldi anneme hatta hiç olmuyor diyebilirim