Bbsrrr Eşimin sınavı vardı cumartesi çalışmıştı da garibim ama cumartesi yumurta toplanacak. 12 gibi biter sınavı.. Biraz üzüldüm… Tabi bebekten önemli değil hiçbir şey
Ozge-Ka Bbsrrr sanırım çatlatma iğnesini yaptığınız saate göre ayarlıyorlar. Size bir saat söylemediler mi
minikmucizemmmmmm Bbsrrr cuma akşamı 10da yapmıştım gonapeptyl, ertesi gün 10.30da sanırım toplamaya almışlardı
2022bebeki Bbsrrr Catlatma ignesinin uzerinden 12 saat sonra geçmesi gerekiyor die biliyordum. 11 de vurdum iğneyi ertesi sabah 11 de de yumurtalarım toplanmıştı
Ozge-Ka Bbsrrr perşembe günü bir saat verirler o zaman. İsterseniz belirtin sınav var daha geç yapabilir miyiz diye. İlla sabahtan olcak diye bişey yoktur bence bütün gün bir sürü yumurta toplama işlemi yapıyor doktorlar.
Skryy Genelde öğleden önce oluyor canım narkoz verdikleri için ama eşininde olması gerekiyor ondan da örnek alıyorlar çünkü
2022bebeki Bbsrrr Yok 12 saat sonra oluyor bir gün önce yaptik iğneyi ertesi gün sabah toplamaya gittim ☺️
minikmucizemmmmmm Bbsrrr evet ama gene arayıp söylerler sana bir gün önceden, hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın🤲🏼