Nedemekgebeyim Merhaba gebeliğim son adet tarihime göre 33. Haftada ama ölçümlerde 29 çıkıyor gelişim geriliği var diyolar. Böyle geriden gelip bebeği normal olan var mı sizlere ne dediler
Merve2111 Nedemekgebeyim benimde son haftamda bu sorunla karşı karşıyayım canım 37 haftadayım ama ölçüler 35 çıkıyor doktor haftada iki kez muayene ve nst istiyor bence sende ihmal etme nst önemli bebeğin kalp atışları özellikle
Pijamaskeliler Nedemekgebeyim benimde var 32 deyim karnı bacaklar 4 5 hafta geriden gelio 1150.gram 35 cm premeture olcak kan akımları suyu iyi miş 3 günde bir banada nst dedi perinetologum bende endiseliyum bakalım neler olck
Nedemekgebeyim Zynepnurbl hastaneye yatış öneriyor her gittiğimde ama ayrıyeten bi tedavi yok sadece günlük nst ve usg ile takip edilecek dedi. Ben kabul etmedim. Çalışıyodum izne ayrıldım evde dinleniyorum yediğime içtiğine dikkat ediyorum bu kadar
Nedemekgebeyim Zynepnurbl bugün 1540 çıktı geçen hafta 1300 küsürdü önceki hafta 1440 tı boyunu bilmiyorum
Nedemekgebeyim 2pasaannesi ilk başta da bi kaç hafta geriydi net hatırlamıyorum ama 4-5 hafta kadar da çok geri değildi. Bir sürü sıkıntı yaşadık zaten biz bu süreçte susuz kaldı 15 hafta kadar daha yeni yeni normale dönüyor 😵💫
Zynepnurbl Ecmel44 kaç kg cıktı. Birde ne yediniz nasıl beslendiniz. Bende 30 + 5 deyim kilo 1.270 cıktı. 10 gün yemeğe dikkat et. Tekrar kg kontrol edelim dedi doktorum
Ecmel44 Zynepnurbl 31 de 1600du 33 de 500 600 gr artmisti protein ağırlıklı beslendin suyum azdı havyc suyum içtim bolca
Nedemekgebeyim Ecmel44 ay benimki 15 hafta susuz kaldı 29. Haftada suyu normale döndü. Yeyip içmeye çalışıyorum ama yok olmuyo kendi kilo almam da durdu bebekte bir gittiğimde almış bi gittiğimde vermiş çıkıyo yanlış mı ölçüyorlar anlamıyorum hiç
Nedemekgebeyim Merve2111 haftada 2 kontrol oluyorum ve nst ye bağlanıyorum bende ama aklıma da takılıyor sadece kilo olarak mı gerilik başka sıkıntılarda olabilir mi diye
Merve2111 Nedemekgebeyim doktoruna sorsaydın canım neden kaynaklandığını onlar söylüyorlar bir rahatsızlığı olunca
Ecmel44 Nedemekgebeyim cihazı iyi olan başka bir Dr a daha gidin ben iki farklı Dr a gittim 300 gr fark etmişti aynı gün gittimki karşılaştırabileyim. Siz De bi gidin başka Dr a mutlaka
Ecmel44 Nedemekgebeyim perinatolog varsa ona da gidebilirsiniz özellikle cihazları daha detaylı onlarin
Nedemekgebeyim Ecmel44 benim çok sıkıntım oldu perinatoloji takipliyim zaten. Böbrekleri yok yaşamaz suyunda ondan yok demişlerdi 15. Haftada 29. Haftada suyu normale döndü böbrekleri de var dendi