Iremcaner1 Kızlar 31+0 haftada bebeğimin kilosu 1580 di doktor minik biraz dedi normal değil mi ? sizlerin bebekleri kaç kiloydu bu haftalarda
kuzucumoglum Iremcaner1 32 haftalık 1750 gram doktor 1 hafta kadar geride dedi inşallah duzeliriz yaaa😑
bilgeka 31+2 de 1840 idi haftasıyla uyumlu dedi, ilerki haftalarda bebek kiloları çok değişken olur endişe etme sakın 200 gram için :) muz ye kaşar ye ceviz ye :)
Iremcaner1 bilgeka Aslında 27 haftalıkken 28+4 le uyumlu gözüküyordu bi anda biraz minik diyince ister istemez üzüldüm Yiyorum ama daha fazla yemem lazım o zaman 😊
Zynepnurbl Bunu bende merak ediyorum. 30 + 4 haftadayım. Benmde bebeğim 1.270 gr dedi. Minyon bi bebek dedi
Iremcaner1 Zynepnurbl yani hemen minyon yada minik denilmesini ben doğru bulmuyorum sonuçta daha kilo almaya yeni başladılar sayılır doğum zamanına kadar toplu bi bebek olucaklar belki
Iremcaner1 kuzucumoglum bence biz boşuna sıkmayalım canımızı 2 haftaya kadar normal diyorlar bizim 4-5 gün oynaması da normaldir yani daha çok bebeğe kilo aldırcak şeylere ağırlık verirsek toplarlar
Iremcaner1 Svalpydn35 Bende normal diye düşünüyorum yani uygulamalarda verilen kilonun aynısı olmak zorunda değil sonuçta her bebek de oynama olması olağan bişey ama doktorlar neden böyle söylüyor anlamadım 😕
Iremcaner1 cansualisa bakalım sizin bebiş kaç kilo olmuş bizimde 2 hafta sonra kontrolümüz inşallah o zaman kilo alır
kuzucumoglum Iremcaner1 vala kaç gündür yemek yiyorum öyle muz cicibebe kaşar peynir et yumurta tahin pekmez bilmiyorum inşallah haftasına gelmistir carsmba kontrolüm var 😑
Iremcaner1 kuzucumoglum inşallah gelmiştir Allah’ın izniyle ki bence gelir sıkmayın canınızı bende 2 hafta biraz fazla ağırlık vericem bakalım benimki ne kadar almış olucak 😕
Iremcaner1 cansualisa tabiki canım bebişlerimiz sağlıcakla dünyaya gelsinler inşallah kilo verilir bende hiç takılmıyorum 😊
yigitinannesi0820 Iremcaner1 benim en son 29 haftalıkken 1650 gram di bu cuma gidicez kaç oldu bilmiyorum. ama bence yemekle alaksi yok yani ben 5 aya kadar doğru dürüst birşey yiyemedim. cnku şeker vs de çıkmadı ama günlük simit ve yumurta yiyorum etkisi var mı bilmiyorum
Iremcaner1 yigitinannesi0820 Maşallah heralde benim bugün denk geldiğim doktor olsaydı 2 hafta işlerden gidiyor derdi ilk defa biraz cins bi doktora geldim sanırım Eski doktorum pozisyonundan da kaynaklı ölçümlerde vs kilosunda oynamalar olabilir demişti sanırım ondan da kaynaklanıyor olabilir