Hatice145 Kizlar dogum icin aslinda hasta bezi olarak depend dusunuyordum fakat gebe okuluna gittigimde ordaki doktor hasta pedi onerdi sizce hasta bezi mi pedi mi marka olarak ne onerirsiniz kesin alinmali mi yoksa ihtiyac esnasinda mi almak daha iyidir
egemomss Hatice145 Ben depend koymuştum hastane çantama hemşireler olmaz dedi. Hasta bezi aldırmışlardı. Zaten hasta bezi baya kullanışlı.
Ozlm0916 Hatice145 ben hasta bezi almıştım ama hastane 2 tane verdi sonra pede geç dediler pede geçmiştim 8 tane aldıydım bilsem almazdım
Hatice145 Beyza038 peki ne beden aldiniz kilonuza gore acaba en kucugu m beden galiba ama baktigimda 42 50 bedene uygun yaziyor daha kucugude yok galiba
Hunilininbirii Hastaneye depend götürdüm ama gerek kalmadı hasta bezi taktılar. Eve çıkıncada ped yeterli oldu hiç kullanmadım depend
Hatice145 Hunilininbirii acaba devlet hastanesinde mi dogum yaptiniz yoksa ozelde mi ozel veriyor ama devleti bilmiyorum
egemomss Prenses34_annesi Sezeryan olmuştum dependi takmak zor olacaktı o yüzden. Hasta bezi daha pratik.
Beyza038 Hatice145 50 kilo ile hamile kalmıştım m beden aldım doğumdan sonra gayet rahat olacağını düşünüyorum çünkü bayağı esnek
Abcd12 Hatice145 ben depend aldım sezeryan oldum ayağımı bile kaldiramadim o kilot gibi çok iyi oldu kesinle oneririm