Yarenay Kızlar ben bu ay raporumu alıp izne çıktım asgari ücretle çalışıyordum ne kadar rapor ücreti alırım daha önce alan varmı
Edafmo Yarenay maaşa göre değişiyor, en düşük asgari ücretten olsa 16 bin civarında yatıyor diye duydum
Ece61 Yarenay bende bu ay hatta bu hafta son izine çıkıyorum 1 haftada ben yıllık izinden kullanıp çıkıyorum iyi ki çıkıyorum daha takatim kalmadı bir de üstüne hasta oldum pazar gününden beri rabbim sabır sağlık versin inşAllah
Yarenay TansuTalay asgari ücretin bürutu 6471 TL bu fiyatın 3 te 2si olarak yatacak mış ama 6471 TL’nin 3 te 2si kaç ben bir türlü hesaplayamadım 😂
Seydo54 16bin civari bisi alirsiniz tahminimce, bende ocak ortasinda rapora cikicam umarim zamli alirim🙈
TansuTalay Edafmo yani sonucta rapor prası yatıyor bnce zamdan bizde faydalanırız die düsünüorm ins tabi 😃
Edabebek Edafmo çok birşey farketmicek çünkü son üç ayın brutunden ortalama alınıp hesaplanacak yine 16000 civarı bı rakam alinacak
Benannemioluyorum Edabebek bu para işten ayrılınca mı alınıyor arkadaşlar yoksa 32. Haftadan itibaren maaşlı izin alınca mı alınıyor? Ne kadar süre sonra alınıyor ve nereye yatıyor, başvuru yapmak gerekiyor mu 😬
hayallliiim Edabebek bend Edabebek bende 19 aralkta 32 olcam 37 ye kadar rapr alcaktm dn muhasebecide siz gibi dedi ama yinede br umut uzataym dedim
Edabebek Benannemioluyorum 32. Haftada 8 haftalık rapor aliyosunuz raporun günü bitince 15 gün içinde 8 hafta yani iki aylık rapor parası yatiyo ilk rapor bitince iki aylık daha rapor aliniyo zaten yani izne ayrıldıktan 2 ay sonra 8000 doğumdan iki ay sonra 8000 daha yatiyo toplamda 16100 gibi birşey oluyo
Benannemioluyorum Edabebek memurlara da yatıyor mu bu para acaba? Bir yere müracaat etmek gerekiyor mu?