yavrumuzubekliyoruz Devran yok bilmiyor kii o konuda bişey demedi henüz ama yemem ağzıma sürmem balık diyorum onun yerine yeter tiskinmem gderse kıymayı yemeğe başlarım oda bebeğinn ihtiyacını görür inş 😇
yavrumuzubekliyoruz NurdanHakan onLar arka planda kalıyor benim içinyoğurtlu ekmek zeytin peynir yiyorum atıştırmalık olarak
yavrumuzubekliyoruz Zeynep89 iyyyy desem şuracıkta kusucam 😂 kocişine şöyle kız alıp yapın bebişini biseyden mahrum etme 😊
Zeynep89 yavrumuzubekliyoruz bol bol kirmizi et yedim saolsun . Tavuktan tiskinince ilk aylarda. Son haftaya girdik allahin izniyle dogsunda artik bel agrisi egilememek beni yordu son 3 ay cok zormus. 2 sene sonra 2.bebek diyodum da ogluskom dogsun hamilelikle ilgili hiiiccc biseyy duymak istemiyorum 😅😅😅😅😂
yavrumuzubekliyoruz Zeynep89 RABBİM analı babalı büyüsün paşa 😍 sagsaglim tosbik bi oğlusun oLsun inşallah canım 😍😍
Zeynep89 yavrumuzubekliyoruz ayyy cokkkk saolunnn bnde esimde istahliiyizz zayif istahsiz olmasi biraz garip olur sanirim 😂😂 amiinn sizinn kizmi erkkek miii
yavrumuzubekliyoruz Zeynep89 12+1 de gittiğimde henüz göstermedi kendini 8 Kasım'da öğreneceğim inş canım cinsiyetimizi