Laliinnvanilya Kızlar 17+2 oldum siz günde ne kadar su tüketiyorsunuz ben yarım şişe içsem midem bulanıyor karışıyor ve çok geçmeden istifra ediyorum afedersiniz ne yesem hepsi boşa gidiyor ne yapmalıyım :((
2pati1baby Laliinnvanilya canım çorba ws ile destekle su tüketimini , suya mesela nane at limon sık bu şekilde dene
Nasibe_34 Laliinnvanilya bende su icemiyorum genelde agzima seker veya cikolata atiyorum o zaman midem fazla bulanmiyor
muallimehanimmom5 Laliinnvanilya bende aynı şeyleri yaşıyorum 29. Haftamdayım hala içemiyorum içtiğim an yediğim bir şey varsa ikisi de çıkıyor neler denedim ama fayda etmedi ilk gebeliğimde de öyle olmustu 🤦🏻♀️ Cok istiyorum ama içemiyorum çorba felan içip su ihtiyacını karşılıyorum artık
Htc1212 Suyu pipetle iç az az devamlı iç bianda içtiğin için oluyo ve su içtikten sonra bi süre hareket etme bende su içemiyodum hiç kendimce böyle bir çare buldum belki sanada iyi gelir :)
Pinargulmezz Ben 3 lt içiyorum hergün hemde öğleden önce neredeyse ama saat başı 1 bardak şeklinde icebilirsin
1072PINAR Laliinnvanilya Canım bende içemiyorum,yemek yerken arada yudum yudum icebilirsem işte.Cay içiyorum ben açık o iyi geldi.Bir de doktor bana izotonik su verdi serum.Bebege su gitmez diye korkuyorum o yüzden.İcine de zofer katıyorlar bulantı için.Doktorundan isteyebilirsin.