Elifimhbvf Derya_gumus kaçıncı haftada gün verdi doktorunuz aynıyız sizinle yarın kontrolüm var sezeryan olacak gün verir mi acaba
Derya_gumus Elifimhbvf 35+5 kontrol gunumdu o gun verdi 20 ve 27 si arasi istediğin birgun olabilir dedi bende direk 20 sini sectim 38 haftadan sonra zaten sezaryen icin gun aliniyor sizinde oyle olur
Ceyo93 karadenizdebiraile bazen 30 u bazen 40 ı görüyor düzensiz6kilo 39.haftada 3600 en az dediler ablaları gibi 41i bitirirse 4ü geçecekmiş
karadenizdebiraile ElifAvc_ hemen hemen aynı haftadayız🫣 Hiç kasmayın kendınızı rahat olmaya bakın o zaman fazla acımadan kolayca atlatıyorsunuz kontrolden sonra yazın buraya da 🙈
ElifAvc_ karadenizdebiraile canım gittim alttan muayne etmedı doktorum suyum yerınde gayet iyiymiş . Kılosu suan 3.500 normal dogum pozisyonundaymıs nst de 40a kadar sancı cıktı ara ara ama gelmeye niyeti yok gibi bebegım kız benım😂 cok stres olmustum muayne eder dıyede belırtım olmadıgınıcın gerek duymadı doktorumm
mavininhertonuu Nkrdnzz 36+5 çok şükür bi sorun yok da sorunun ta kendisi benim sanırım 38de gelsin istiyorum derdime nolduysa🤦🏻♀️ 40ı geçirmek de istemiyorum cuma kontrol var bakalım banada çatı muayenesi yapar belki, nst falan sokar daha net belli olur herşey, her şeyimiz hazır küçük hanım eksik bir tek rabbim sağlıkla hayırla tamamlasın 🤭
Prensesim- Nkrdnzz ben iki takım sabahlıklı pijama koydum yeter diye düşünüyorum gecelikle rahat edemem yatınca toplanıyor diye düşünerek gerek görmedim 🌺
karadenizdebiraile Prensesim- bende 2 düğmeli pijama takımı bırde sabahlıgını koydum ama hasta bezini taktıktan sonra direk pijama altını mı gıyeceksınız yoksa bi şort gıbı bısey çantama koysam mı ıc çamaşırı yeterli gelir mi tek başına kararsız kaldım
Prensesim- karadenizdebiraile ben depend aldım direk onu giyerim üstünede pijama zaten sabahlıkta kapatacağı için sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum her ihtimale karşı bir tane çamaşır koydum çantama kullanırmıyım bilmiyorum 🌺
emirtosveannesi Arzuclkk asla korkmayın gerçekten bende ilk muayenemde çok gergindim çatala çıktım doktor eldivenli giydi korkarsam kendimi kasarsam acır diye düşündüm kaslarımı birakabikdigim kadar gevsek bıraktım hissettim yani vücudumun bosaldigini gerçekten sizde böyle yapın asla gerilmeyin çok rahat geçti hiç acımadı
Zyinat Nkrdnzz merhaba annişler benim de bugün kontrolüm var çatı muayenesi yapılacak , 38+3 olduk , kızım gelmek istemiyor , kanala bile inmememiş , çok yürüyorum ama nasıl olacak bugün soyleyecek normal yada sezeryan diye
b_senell33 Nkrdnzz 36+3 üz ama 2 hafta önden gidiyor dedi doktor 38 haftalık görünüoruz normal dedi bu hafta içinde Cuma’ya kdr kendiliğinden sancın oldu doğurabilirsen tamam Doğum olmazsa Cuma günü gel dedi Cuma günü gdcm bakalım nolucak suni sancımı vericek sezeryan mı olucak Cuma gününe 39 haftalık oluyor 🥴 allah yardımcımız olsun belki bir kaç gün daha bekler der belki sezeryana alır suni sancıda verebilir 3 günüm var 3 günde geldi geldi gelmedi hastane yolu gözüküor 🙄
Nkrdnzz b_senell33 canım bazı ölçüler önde benımde fakat sonuçta son regl tarihin baz alınarak takip ediliyor diye biliyorum yani sen 3 gün sonra gittiğinde 37 olacaksın ve doğum başlatacak bilemedim 🤷🏼♀️ hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebiş canım 💖
Minnosumm89 Nkrdnzz ben 4 gün önce doğurdum çok şükür 37/2 de ama sonrası hiç bu kadar zorlanmamıştım. Spinal yaptılar ne berbar geçti bende bilsem yine epidurel olurdum. Hala araba çarpmış gibiyim. Tüm vücudum ağrıyor