DidemKzlyelYolta Arkadaşlar hepsiburada.com sitesinden Avent marka göğüs koruyucu ve göğüs kalkanı sipariş ettim bugün geldi açtım ama nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir bilgi yok,klavuz yabancı dil ile yazılmış.Bilgisi olan yazabilir mi ? Hastane çantasına koymama gerek varmı ?
Nily DidemKzlyelYolta ben kullaniyorum canm. Memnunum gogus uclarim yoktu onun sayesinde disarida kaldi:)
EsraDabakzkal Delikli olanlar göğüslerin hava almasını sağlıyor. Mesela krem sürüp onu takabilirsin temas etmez bir yere. Deliksiz olanlarda akan sütü tutuyor. Birini emzirirken diğerini takabilirsin mesela. Kullananlar çok memnun. Bende henüz kullanmadım. Bana da arkadaşım anlattı. Dünyanın en iyi icatlarından birisi diyor. Çünkü göğüs uçların çatlayıp sızlayınca canından can gidiyormuş. ben çantama koydum. Çünkü hastanede sürekli emzirme deneyeceğiz. çatlamaya yüz tutmadan takmak lazım.
Zeynep360 EsraDabakzkal deliksizi olanı bende hiç durmadı kayıp durdu sağa sola sütyenimin altına takmıştım diğeri silikonlu o kaymaz herhalde daha kullanamadım 🤷🏼♀️
EsraDabakzkal DidemKzlyelYolta rica ederim. Paketi ilk açtığımda napcam ben bunları demiştim. Nette de çok açıklayıcı şeyler Yok. Umarım işimize yarar.