Tugce-12 Kızlar biz uzun zamandır bebek istiyoruz ben hep merak ediyorum acaba adetine daha varken hamile olduğunı öğrenen var mı belirtileriniz nelerdi herkeste aynı belirtiler olur mu?
Tubatgn Tugce-12 Ben adetime iki gün kala direk kan testi ile öğrendim. Bütün belirtileri yaşadım neredeyse. Sık idrara çıkma yorgunluk uyku hali duygu değişimi
guzelanne01_ Tugce-12 canım sık sık lavaboya çıkmaya başladım eylül 27 son reglımdı ekimin ortası gibi bende sık sık lavaboya çıkma başladı kızımdada aynısı olmuştu şüpelendim Sonra Uyku isteğim çok fazla oldu Ve göğüslerime dokunamadım Tahmin ettim ama test yapmayı uzattım biraz🙈 sonra arkadaşımın birisi haberi yoktuda hatta korunmadığımdan Senin kirpiklerin top top dedi sen kesin hamilesin dedi ve test yaptım çifti gördüm hamd olsun☺️
guzelanne01_ Tugce-12 bide duygu değişimi yaşadım eşim dedi onuda sen hamilesin dedi bana daha ortasında adet olmadan Çünkü çok algınlaştınndedi🙈
Meltems53 Tugce-12 bendeki belirtiler mide bulantısı halsizlik ve uyku hali oldu. Sık idrara çıkma da vardı. Onun dışında adet belirtilerimle aynıydı karın ağrısı göğüs ağrısı şişkinlik hepsi vardı adet olacakmış gibi. Adet gecikmesinden iki gün sonra evde test yaparak öğrendim çok net çıkmıştı 2. çizgi 🌼
323832 Tugce-12 ben iliskiden 1 hafta sonra siddetli kasik agrisi yasadim iliski gunumu biliyorum baska iliski olmamisti suphelenip 3 gun sonrada kan verdim cikti adetime de 10 gun vardi cok erken ogrenmis oldum
ozerturksule Bende adet olmam gereken günden bir gğn önce hafif kahve lekelenme yaşadım anladım aslınfa çünlü hiç olmaz, adet günümde test yaptım ikinci sçizgi silik belirdi ertesi gün kan verdim yabi dün betam 65 çıktı tedirginim inşallah yükselir değerim
arirangg Tugce-12 Ben adet olmadan önce anladım ama daha önce 10 haftalık bir hamileliğim olmuştu. Kürtaj oldum. Kğrtajdan önce boğazımda tıkanıklık hissi oluyordu hamileyken. Sonra yeniden hamile kalınca adet olmadan önce aynı şey oldu. Oradan anladım. Daha önceki hamileliğimde öyle bir şey olmasaydı asla anlamazdım. Hamilelik adetten önce pek bir belirti vermiyor. Adet olcakmışsın gibi oluyor.