Şimdi ben ilk haftadan beri aynı doktora gidiyorum zaten yaşadığım yerin merkezinde sadece 2 tane özel hastahene var ikiside hemen hemen aynı fark yok yani bende araştırıp burada falanda okudum ilgi alakasından memnun olunan gidenler tarafından yani bi doktor vardı bende ona gitmeye karar verdim baştan beri bende memnunum zaten gayet sıcak,güler yüzlü,ilgili bir doktor baya inceliyor bebeği her seferinde benim ne şikayetim var mutlaka soruyor dinliyor vs vs yeterince ilgili yani öyle olmasa zaten birde diğer hastaheneye gidim diğer doktoru denim derdim ama baktım bundan gayet memnunum bir daha değiştirmeye gerek duymadım diğeri de zaten iyiyse anca bu kadardır dedim fazlası olamaz zaten gayet iyi bu doktorum çok memnunum neyse yine uzattım hddjdjjd ama hiç bu kadın da doğum yapanı duymadım evet burada okudum ilgi alakasi iyi vs diye bende memnunum ama dün buradat tanıştığım bi arkadaş şey dedi gittiğim doktor hakkında oraya gidenler ilgi alakasından çok memnun doğum zamanına kadar çok güzel ilgileniyor ama doğum da çok tuhaf biri bakmıyor bile adam akıllı nasıl doğurttuğu belli değil diyorlarmış doğum yapanlar ve bu doğal olarak kafamı çok kurcaladı burada doğum yapan kaç kadın duyduysam hepsi o diğer hastahenede ki doktor da yapmışlar genelde zaten gittiğim doktor da yapanlar da böyle soylemis Bi yanım bu kadar ilgili biri doğum da öyle olur mu ki diyor bi yanım dmeekki öyleymiş ki söylüyorlar diyor aslında doğum da doktordan çok ebeler önemli bence spn ana kadar onlar ilgileniyor ama doktor da önemli şimdi kesiydi dikişti vs vs 20.haftamdan sonra takipli olduğum doktoru değiştirmek istemiyorum ama çok da kafama takıldı bu doğum zamanı için denilenler siz olsanız ne yaparsınız ya 2 hafta sonra detaylıya gidicem insaAllah yine aynı doktora mı gitsem yoksa artık doktorumu değiştirip diğerine mi gitsem??? Kafamda deli sorulaaaaar
Yada yine aynı doktoruma gidip açık açık desem mi Hocam sizin ilgi alakanızdan çok memnunum size gelenlerde öyleymiş zaten ama doğum anında ilgilenmediğinizi söylüyorlar desem ben açık açık sorarım lafı dolandırmam ama doktor evet öyleyim dicek hali yok büyük ihtimal elbette öyle bir şeyin olmadığını soyler bnece off kafam bi milyon oldu