Begumhann Merhaba herkese 😌 geçen hafta gebe olduğumu öğrendim doktora gittik henüz yeni kese görünmemiş haftaya gel görünecektir dedi. Yarın kontrol günüm ve 5.haftaya girdim bugün peçeteye leke geldi sizce normal mi ??
tunasmom Begumhann canım kahverengi lekeyse çok zararı olmuyor eski kan olarak adlandırılıyor ya da enfeksiyon vardır akıntı olabilir ya da yerleşme kanaması olabilir. Önemli olan akıntının rengi ve miktarı önemli. Daha yeni gebelik olduğu için çok önemli bu dönemler dikkat et çok yorma kendini
kbrnrcglr Begumhann hiç telaşlanıp korkma canım benmde akıntım kahverengi geliyo ama akıntı şeklinde öyle çok değil doktorum yerleşme olduğu için veya çok küçük miyomum var ona yaklaştığı için miyomdan geliyo o parçalanaıp dökülüyor olablr dedi progestan ilaç verdi 10. Haftaya kullan dedi bol bol yat dinlen ağır bşy kaldırma uzanma itme çekme keyfini çıkar bu günlern Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip estin hepimize inşallah 🥰♥️🧿🙏🏻🫶🏻👼🏻🤰🏻🤰🏻
Begumhann tunasmom canım çok azdı sadece sildiğimde geldi az önce tekrar gittim leke falan yoktu yüksek ihtimal yerleşmeden kaynaklı
Begumhann kbrnrcglr inşallah hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alalım bebeklerimizi canım benim 🥰 valla dinlenmek pek mümkün değil işe git gel yol yeterince yoruyor zaten 🙈 hayırlısı ile yarın gideyim bakalım doktoruma ne diyecek keseyi de görecek miyiz bakalım 🥰
-zeynepatci Merhabalar, Ben 17+4. Haftadayım cumartesi günü kahverengi lekele gelmeye başladı ve devam etti hastaneye gittik alttan muayyene ve ultrasyonda herhangi bi sıkıntı çıkmadı ama hala az da olsa bu lekeler gelmeye devam ediyor bilgisi olan var mıdır?