Beggg aseldurununannesi_ pipisini göstermiş miydi var mı erkek denilen ultrasn fotisi😅 nasıl değişiyor anlam veremiyorum ya insan korkuyor 😅
aseldurununannesi_ Beggg foto yok canım doktor çıkıntı var erkek dedi ama şöyle söyleyim tamamen doktor tecrübesi ultrason cihazı ve bebiş pozisyonu ile alakalı doktorunuz tecrübeli cihaz iyi ise değişmez sağlıkla gelsin
BuseVeMinikleri aseldurununannesi_ yaaa 🥹 bize çok net cinsel organını gösterdi 16. Haftada ümidim yok ama bende kız çocuğu çok istiyorum 🙁
Dudu1988 aseldurununannesi_ üç.cikinti demek 3 çizgi demektir zaten kiz demek nasıl.erkek demiş sersem.doktor işte
__mom1 Ay ben de çok korkuyorum 12.haftada kız dendi bi sürü pembe siparişler verdim değişirse hepsi iade 😣😣😣
Ilba_34 aseldurununannesi_ sağlıkla gelsin bebişiniz ☺️ ama şuan içime kurt düştü 😂 17. Haftam da kesin erkek dedi doktorumuz şuan muallakta kaldım arabalı filan kıyafetler aldım 😂 20. Haftamdayım bizimki direk ultrasonu koyduğu gibi gösterdi hatta kordon filan olabilir mi dedim hayır net şekilde erkek dedi neyse ben biraz daha bekliyim 😁
aseldurununannesi_ Ilba_34 hayırlısı canım sağlıkla gelsin benim doktor yanılmıştı tamamen tecrübe değişmez büyük ihtimalle ama detaylı ultrasonu bekle için rahat etsin☺️Kızım 4,5 aylık oldu maşallah öylede güzel tatlı ki iyi ki doktor yanılmış diyorum bazen🙈