Paramedik16 Bebişleri bir görüp geldik 🥰 24+4 haftalık oğluşlarım biri 706 gram biri 663 🥹 rahim ağzı uzunluğumuz da 44 mm çok şükür herşeyimiz normal ve yolundaymış sizde durumlar nedir kızlar 🙋🏻♀️
Merveyildiz1 Paramedik16 bende yeni öğrendim ikiz olduklarını benimkiler daha 6 haftalık 😊 Sağlıkla gelsinler inşallah
tugbacns Paramedik16 maşallah ne kadar güzel 🌸🌸 bende 2 gün sonra gidicem 25+0 olacak o gün tam, bakalım kaç kilo olmuşlar aşırı merak ediyorum umarım iyilerdir 🥹
Portakalcicegi Paramedik16 Bizimde yarından sonra tahliye günümüz, tahliye oluyoruz 🤭🤭 artık görüş günlerii bitti 😃
Paramedik16 Ceyda76 maşallah🧿 inşallah naz yapmazlar 🤭 biz birini 10.haftada birini 12.haftada öğrenmiştik oğlanların meydandaydı herşeyi 🙊
Ceyda76 Paramedik16 heralde ıkısı de kız gıbı narın narın saklanıyorlar gostermedıler bı 11 haftada gıttım de goremedım devlette bu hafta perşembe özelde bakacağız
Paramedik16 tugbacns büyümüşlerdir annesi içini ferah tut sen 🥰 Sağlıkla zamanında gelsin evlatlarımız inşallah 🙏🏻
Dygky22 tugbacns sizinle de hem günümüz hem de ikimizin kızları olacakmış benimde iki gün sonra randevum bakalım ne durumdalar☺️
Ceyda76 Paramedik16 sağlıkla dünyaya gelsinler de zaten tüp bebekle oldu evlat diye tutusurken ıkı tane nasıp oldu 🤲
Ceyda76 tugbacns pek narınler aman bırı baya rahatta öbürü skstırıyır son bı haftadır perşembe görünür mu bakalım 13 hafta 1 günlük oluyorlar
Dygky22 Paramedik16 sizinle benim haftamız günümüz aynı,benimkiler kız ama randevum çarşamba. İki hafta önce 22+0 da 500 ile 550 gr dı tek yumurta kızlar bakalım ne durumdayız şimdi ☺️
tugbacns Dygky22 ayy ne güzel hadi bakalım güzel büyümüşlerdir inşallah minnoşlar sağlıkla gelsinler 🌺
Sevvl Paramedik16 bizim görüş günü değildi ama mecbur gittik gördük ağırlarım başladı artık kalsıyumu mu emmeyf başlamış benim kozlar şimdiden ilaç kullandığım halde
Paramedik16 Sevvl çok geçmiş olsun canımmmm ikiz gebelik zorlukları bizi bizden başka kimse anlayamaz 🥲